Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Poslední recenze (28)

plakát

Gangland Undercover (2015) (seriál) 

Po Sons of Anarchy velké zklamání. Postavy v minisérii vás v podstatě nezajímaly, krátké zápletky nebavily a celkové to celé bylo mnohem nudnější. I přesto jsem zkouknul všech šest dílů v očekávání nějakého většího zvratu nebo alespoň vývoje, ale nic. To že děj byl velmi zkratkovitý se při rozsahu minisérie dalo čekat, ale i přesto by mohl obsahovat několik zajímavějších zápletek. Pokud je SoA cíleně vystavěn na skvělém Charlie Hunnamovi, který seriál opravdu táhne, zde je hlavní hrdina obyčejnej vocas. Nejhorší ze všeho je jeho neschopnost jakéhokoli herectví, což se prokazuje zejména pokud má někdy lhát, což se stává často. Obecně lži a systém krytí je obrovské zklamání, protože takovýto člověk by neinfiltroval ani jehovisty. Od první chvíle, kdy rozjede lži je každému soudnému jedinci jasné, že by ho kdokoli odhalil během pár okamžiků. Nechápu koho napadlo nechat člověka, který chce infiltrovat zločineckou organizaci lhát o svém pobytu ve vězení, ve kterém nějakou chvíli pobyla většina jejích členů???. A když už přišli na řadu členové gangu, je to vlastně další smutná písnička. Prezident je nemastný neslaný šéfík, který si chce hlavně nahrabat pro sebe, zástupce s hlavním mechanikem jsou starý zapřísáhlí motorkáři, které si člověk dokáže oblíbit. Sergeant-at-Arms je celkem slušnej a to je asi tak všechno, zbytek gangu není nijak představen, proto je snadný novou postavu velmi rychle posouvat v kariérním žebříčku výš. A to i přesto, že nikdy nic pořádnýho neudělal, pořád se jenom vymlouvá a lže, akorát, že to nikdy nikomu nepřijde tak divný, aby si alespoň něco ověřili. Zkrátka, použít Harley a koženou vestu neznamená úspěch. Zde je hlavní problém ve scénáristovi a hlavním hrdinovi, absolutně pohřbený nápad a ukázka nedomyšleného a odbytého pokusu o strhující minisérii. Někde jsem zahlédl, že by se mohli objevit i další série, za mě leda s jiným hrdinou a tvůrčím týmem. Jo a pokud je pravda, že to je podle skutečného příběhu, tak to buď zfušovali a nebo jsou ti motorkáři vážně na hranici demence, a potom dobře jim tak.

plakát

Plán hry (2007) 

Kamarádce, která mi tenhle film doporučila jsem slíbil napsat komentář. Ale nevím co by v něm mělo být. Pořád mi do mozku akorát leze růžová. Od začátku je vám jasné co se bude dít, ale co čekat od rodinného filmu od Disneyho. Horší jsou spíš v podstatě všechny postavy ve filmu, ať už začnu u dítěte nebo u všech spoluhráčů hlavního hrdiny. Ten je mimochodem největší vypatlanec ze všech. Má doma asi pětimetrovou vlastní fotku a svoji síň slávy, ale opravdu šokující je to, že se do konce filmu změní. Mezitím samozřejmě vyhraje titul, protože není jenom nejlepší táta, ale taky fotbalista. Dítě není vlastně nijak zvláštní, samozřejmě oplývá typickou přemoudřelostí amerických potomků, vedoucích své o mnoho hloupější rodiče správným směrem. V podstatě má tenhle film štěstí, že hodnocení není tak racionální, jak by mě nutily všechny ty iritující skutečnosti dát. Pro odpočinek při zkouškovém to vlastně nebylo tak špatné, i když těžko naplním očekávání, že si to pustím znovu, ale Rocka chci příště vidět alespoň mlátit lidi a ne tancovat balet (i když ten byl možná to nejlepší na celém filmu...).

plakát

Avatar (2009) 

TOP Je to jako megalomanská reklama na to aby lidi darovali peníze Hollywoodu. A fungovalo to. Film je to opravdu duševně retardovanější a někde se na něj háže i ekologická angažovanost, ale mě to zase tolik nevadí. Až budou ekologové točit takovýhle propagační materiály, začnu třídit flašky. Do té doby asi zase někdy utratím peníze za zážitek který audiovizuálně nebyl eště k vidění a budu spokojen. Doma na malé orazovce asi tak za 3*

Poslední hodnocení (2 355)

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál)

06.01.2024

David Attenborough: Zvířecí dynastie - Série 1 (2018) (série) (S01)

15.04.2023

David Attenborough: Zvířecí dynastie - Makakové (2022) (epizoda) (S02E05)

15.04.2023

David Attenborough: Zvířecí dynastie - Série 2 (2022) (série) (S02)

15.04.2023

David Attenborough: Zvířecí dynastie (2018) (seriál)

15.04.2023

Havel (2020)

17.11.2022

Top Gun: Maverick (2022)

29.10.2022

„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970)

15.04.2022

VALL-I (2008)

15.04.2022

Reklama