Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (276)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okázale (a zbytečně!) hloupý seriál, v němž se plýtvá vlastním potenciálem a zhovadile se rozvrtává potenciál seriálu jiného (Mandalorian) - až moc je totiž vidět, kterak byla látka smýkána aktuálními zvraty v pohledu producentů a jak moc to odnesla celá struktura. Situaci zachraňuje množství opravdu cool a fanservice momentů, ty ale vytáhnou celek maximálně tak někam k průměru. SW geeci si svoje důvody pro vysoké hodnocení možná najdou (a pozéři taky), u diváka s komplexním pohledem na věc je to prakticky vyloučeno. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv má tenhle seriál skvělou Star Wars/Western atmosféru, tak co se týče jiných aspektů u mě naprosto selhal. Hlavní charakter je naprosto nudný a jediný světlý bod je vyprávění jeho příběhu před seriálem The Mandalorian (seriál) (2019). Mezi nejsvětlejší moment a nutno říci, že byly opravdu skvělé však patří epizody, které ani nejsou součástí příběhu tohoto seriálu a působí jako crossover filler, který na mě prostě nefunguje ať už Star Wars miluju sebevíc. Seriálu ani nepomáhají doprovodné postavy, které jsou až na výjimku Fennec, naprosto nudnými a komickými charaktery. Pokud bych měl vypíchnout jeden velký klad je to hudba, která je jak jsme u Star Wars zvyklí špičková a originální. Jinak je to až na potěšující camea některých postav opravdu nudná a průměrná záležitost, která mě opravdu zklamala. 5/10 ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Boba Fett patřil mezi nejzajímavější postavy, které se kdy ve Star Wars objevily a zároveň nedostaly pořádný prostor, aby mohly prodat svůj potenciál, takže není žádným překvapením, že Disney vsadilo právě na něho. Morrison bohužel není velký sympaťák a jeho stařecké patálie také moc nepobaví. Skvěle mu však sekunduje Fennec Shand a vše znovu zachraňuje Mandalorian, který si naprosto bezprecedentně obsadil dvě epizody v cizím seriálu. S1: 70% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Četným žádostem fanoušků bylo tímto seriálem konečně učiněno zadost, protože už víme, co se s Bobou Fettem stalo po jeho slavném pádu do díry se Sarlaccem v Epizodě VI. Samotný seriál už od začátku zaujme svým nastaveným tempem, které je například v porovnání se seriálem “The Mandalorian” velmi rozvážné, místy občas i lehce liknavé, což ne každému padne do noty. Musíme si zde tedy “vystačit” s charismatickým Bobou a jeho pobočnicí, snažíc se udržet si svou nově nabytou moc. Celé je to pak prokládáno flashbacky, v nichž se dozvíme celou trnitou cestu této oblíbené postavy Star Wars univerza. Celý tento výjev se poté markantně promění s nástupem starých známých postav zhruba v druhé polovině série, takže to pak působí dynamičtěji a patřičně dramatičtěji. Ve finále tedy dostaneme velmi příjemný seriál, který působivě rozšiřuje portfolio Star Wars projektů a který by si fanoušek této franšízy určitě neměl nechat ujít. Skvělá práce! (Disney+) „Do you know who I am? I am Boba Fett!” ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rodriguez očividně nedostal skoro žádný prostor na režii, Favreau očividně uplně neměl volnou ruku při psaní scénáře.. nač dát aspon jednu za vizuál, když je to Disney a prachy na to má.. to je jak chválit miliardáře za to, že si vydělal prachy na lamborgini. Děj - nulovej, to samý jako Mandalorian akorát že snad ještě nudnější. Uplně zbytečná story.. ted jako budem točit všechny příběhy nudných týpku v pustině.. jen né Sithů, jen né Jediů, protože v tom universu JE JICH TAK MÁLO, že není z čeho čerpat.. radši natočímě ZBYTEČNEJ, TÁHLEJ seriál.. protože asi nic jinýho neumíme.. WHO GIVES A FUCK ABOUT THIS GUY tyvole. Opět nadhodnocený hovno stejně jak Rogue One, Duna, Blade Runner 2049.. nikdo už se asi nepotřebuje u filmů/seriálu bavit. Stačí vygumovaně čumět na písek natočenej "kvalitní kamerkou" a hlavně že hudběnka hladí po duši.. SRAČKA. Už mám značky STAR WARS plný zuby.. furt se to točí okolo Skywalkerů, nebo postav, který jsou uplně useless. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (51)

  • Nástroj, který Boba Fett (Temuera Morrison) používá k tvarování své gaffi hole, je vojenský LC-14B, Woodman's Pal. Je součástí sady pro přežití letecké posádky. (LUKICKK)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama