Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(více)

Recenze (63)

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to hlavně pro děti, ale vždyť přece snad ani děti na tom nikdy nemohly být tak zle, aby se jim líbilo zrovna tohle. Každopádně pověsti nelhaly - bizarnější dílo aby jeden pohledal a jestli někdo nemůže vystát Jar Jara Binkse, v tomto případě mu bude stačit pět, deset nebo nedejbože patnáct minut na to, aby prvního Gungana, kterého potká, pozval na pivo a za všechno se mu upřímně omluvil. Protože třeba pohled na paní Chewbaccovou v zástěře, která vaří podle televizního pořadu čtyřruké mimozemšťanky... Ne, ne, ne a ne. Je to vážně Síla. ()

axiom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to dvakrát, vždy na nějaké akci, takže ne celé. Konec jsem neviděl ani jednou. No nevím, je to asi opravdu jen úlet nebo sranda k vánocům. Dnes jsou vánoční speciály v každém seriálu, tenkrát to byly asi novinka. Pro fanoušky je to střípek do mozaiky, pro ostatní možná zajímavost nebo taky ne. ()

Reklama

Blazkowicz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, konečně to mám z krku. Co k tomu ve zkratce říct? Otřesné. Co to jako mělo znamenat? Míchají se tam nějací uřvaní mutanti, úplně random postavy bez nějakého významu, zpívající černoška, kreslený příběh, no prostě úplně všechno. Z fanouškovské úcty k Star Wars jsem přemýšlel aspoň o jedné hvězdě, ale já už jsem dnes večer jeden špatný film viděl, takže nic nebude. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Být feťákem má svoje výhody. Jednou z nich je ta, že se vám může líbit TOHLE... ... Jenže já nejsem, KURVA, feťák!!! ... ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

U svatého Yody co bylo tohle? Nemít asi 5 piv v sobě tak bych nevydržel ani minutu. Jestli jsou dnešní vánoční speciály uděsné a trapné, pak ty před 30 lety byly ještě horší. Lucas źdímal prachy jak to šlo, herci ždímali ze sebe křečovité cosi a ten kdo tohle celý napsal a zrežíroval ždímal asi lysohlávky. Psycho-alko hvězdný úlet. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (15)

  • Z rozhovorů a dotazů bylo zjištěno, že divákům se nejvíce líbila animovaná část s Boba Fettem. (Terva)
  • Carrie Fisher (princezná Leia) sa vyjadrila, že tento film púšťala, keď u seba robila párty a už chcela hostí dostať preč z domu. (ČSFD)
  • Ve chvíli, kdy se moderátor pořadu Noční Show Conana O’Briena (od r. 1993) Harrisona Forda na film zeptal, herec zavrtěl hlavou a pronesl, že na film už zapoměl. (Terva)

Reklama

Reklama