Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (13)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Neco monstrozniho. Nic vetsiho jsem snad nevidel. Pribeh trochu slabsi, mohli to trochu vic rozvest. 3D bylo dobre vubec nevadilo. Vse bylo vizuelne uveritelne. Puvodne jsem chtel dat 4*, ale za tu velikost 5*. pro me velmi mile prekvapeni. Doporucuji

plakát

Plán hry (2007) 

Zábava na sobotní odpoledne. Kupodivu jsem se docela bavail. Rockovi fakt ty komedie sednou.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

opět brilantně provedená práce. celý film jsem to hltal jak žíznivý ciklista pivo. Benedict Cumberbatch byl prostě skvělej jako arcipadouch -> uvěřitelné až z něj šel strach. po vizuelní a audio stránce bez chyb. Konfrontace mezi "kalkulačkou" Spockem a "srdcařem" Kirkem byla úžasná, několik dobrých hlášek mě prostě vykolejilo. vedlejší postavy zahrály taktéž dobře, charizmatický Karl Urban se mi tam dost líbil. ruská angličtina v podání Pavla Andreieviche Chekova tomu všemu dodávala třešničku na dortu. Star Trek se fakt povedl a už se těším na další díl :-)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

excelentní, jinak se to říct nedá. půlnoční premiéra stála za to. napnutej jako kšandy jsem byl celou dobu. do kina jsem šel s obrovským očekávání a ta očekávání se naplnila. jedná se o úplně jiného Iron Mana než předešlé dva díly. Výrazně více hraje Tony sám za sebe bez obleku a musím říct, že to je ku prospěchu. Velmi mě potišilo zapojení Pepper přímo do děje a to nejen jako "sekretářka" nebo jako Tonyho holka z předešlých dílů. film byl vizuelní nářez, nic mu nechybělo (akce, emoce,překvapení,vtipy). doporučuji počkat na potitulkovou scénku :-) jinak dávám 100% a pro mě nejlepší Iron Man

plakát

Nevědomí (2013) 

vzhledem k tomu, že jsem četl nějaké ohlasy před filmem, tak jsem se docela obával. Avšak byl jsem velmi mile překvapen. Dějová linie velmi zajímavá (detaily prozrazovat nebudu ať nezkazím překvápko pro ty co neviděli), efekty dobré - uvěřitelné. Freeman si zahrál jen chvilku ale super (taky co v jeho podání není super? ten jeho hlas je prostě boží :-)). Cruise odvedl velmi dobrou práci na to, že už taky není nejmladší. Hudba super, seděla jako p..el na hrnec :-). Určitě si pořídím domů a možná zamířím ještě jednou do kina, ale to ještě uvidím. Krásné 4* (85%)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

tak jsem se dnes koukal podruhé po cca 2 letech a musel jsem přehodnotit ze 3* na 2*. dlouho dobu jsem neviděl tak nudnej film, ve kterém se nic nedělo. za zmínku stojí akorát posledních asi 20-30 minut, kdy je vše vysvětlené. povedl se úplný konec. nápad dobrej, ale mohli to klidně stáhnout minimálně o 30-45 minut.

plakát

Lesní duch (2013) 

Hrozně jsem se na film těšil, jelikož mám rád horory. Původní verzi jsem neviděl, takže jsem neměl tušení jaký děj mě přesně čeká. Před návštěvou kina jsem shlédnul pár trailerů a byl jsem hodně zvědavý. Film začal velmi dobře, bylo tam pro mě pár lekacích scén (strach ale nevyvolala žádná). Vše se odehrávalo podle klasického mustru takovýchto filmů, kde jste na nějakém místě a nemůžete odtamtud odjet a chováte zcela nelogicky když lezete kam nemáte. Nicméně mi to ve filmu nevadilo, je to taková očekávaná věc. Film měl na konci nečekaný obrat, který byl ale zabitý už dost přehnaným dějem. Jelikož nejde 3,5 hvězdy tak jsem dal 4 v porovnání s jinými horory. Dle mého názoru film nedostál svého motta "Nejděsivější film jaký kdy uvidíte" ale určitě se zařadí k těm lepším a určitě nejnechutnější horro který kdy uvidíte.

plakát

Hostitel (2013) 

knihu jsem nečetl a twilight jsem viděl. Film se mi docela líbil, ale musíte na něj jít bez jakéhokoliv očekávání, že se tam bude něco dít. 2 hodiny pohodového sledování a nemusíte nad ničím přemýšlet. Chyběl mi na začátku nějaký děj ohledně toho jak se dostali mimozemšťani na zemi (do lidí), byla tam na začátku jen předmluva (pro mě nedostačující). Dal jsem 4 hvězdy páč to byla fakt pohodička víc jsem si užil nic tady než něco v Twilight.