Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Pro svůj první komentář si snad ani nemohu vybrat jinačí film. Výborný příběh, výborný Tom Hanks, výborný Gary Sinise, výborná hudba. Prostě všechno VÝBORNÉ. Tenhle film mi prakticky změnil život :-) . Pro mě jednoznačně nejlepší film všech dob !!!!

Americká krása

Americká krása (1999)

Americká krása mě nechytla hned napoprvé., tehdy jsem to nějak nechápal. Až napodruhé jsem pochopil, že je to vlastně "jen" o tom, jak vzít život do svých rukou a potřetí a počtvrté atd. už jsem si užíval každou sekundu filmu. Kevin Spacey hraje jako bůh, kolem něj je řada dalších skvělých herců a hereček a k tomu všemu vyhrávají legendární písně jako The Seeker, nebo původní American Woman. Prostě krása.

Kmotr

Kmotr (1972)

Mistrovské epické dílo Francise Forda Coppoly. Jak rád toto slovní spojení používám, můžu si to říct tisíckrát a stále zní tak vznešeně a jak jinak by se taky dalo o takovém filmu mluvit. Schválně si v hlavě zkuste říct něco jako: Kmotr je hloupost, nebo nuda a BUM, hned vám nějaký šestý smysl napoví, že tady něco nehraje. Kmotr je skutečně jeden z nejlepších filmů, co kdy byly natočeny ( to ví přece každý, kdo se jen trochu zajímá o filmy). Jen těžko lze najít dílo, které by bylo ještě větší klasikou než tento příběh o rodině Corleonů.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Perfektní komedie o jednom chlápkovi, který má všechno na háku. Při sledování se můžu vždycky potrhat smíchy a John Goodman zde opravdu válí. Navíc vždycky mě potěší, když slyším nějakou skladbu od mých oblíbených CCR. Prostě Dude tu zůstane a taky mi to dělá dobře.

Zastav a nepřežiješ

Zastav a nepřežiješ (2006)

Chev Chelios byl otráven nějakým čínským syntetickým "sajrajtem" , a proto si musí udržovat adrenalin v krvi. Takže musí jezdit rychle autem, dávat si koks, vymlátit černošský klub, rozdávat si to se svou přítelkyní na ulici před davem japonských turistů atd. Kdyby se někdo dostal do stejné situace, má 2 možnosti: buď může dělat všechno, co Statham v Zastav a nepřežiješ, nebo se prostě může podívat na Zastav a nepřežiješ. V obou dvou případech bude mít s adrenalinem vystaráno na pěkně dlouho.