Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (47)

plakát

This Is Me...Now (2024) 

100% ;) ano, jsem zaujatý ;) velký fanda JLo, takže nešlo ani hodnotit jinak, ALE! mě se to fakt líbilo, každá minuta tohoto v podstatě ujetýho muzikálu, takže určitě jsem neviděl naposled ;) splnilo moje očekávání ve všech ohledech :)

plakát

Lego Masters (2022) (pořad) odpad!

To je ale odpad... Dlouho jsem nic nenapsal, ale musím. Ta afektovaná Slovena má nějaké mentální postižení? Vypadá, že se prožrala soutěží o jídle, ale OK. Její věc. Ale poslouchat ji, to ne. Jdu blejt velebnosti. Náhodou jsem přepl. Katastrofa. Ten Čech taky nic moc no... Doufám, že toto nepouštíte dětem. Co to bylo? Nova? Prima? Nevím. Budu to muset smazat z TV guidu, ať se mi příště nestane podobný shock.

plakát

Díra (2019) 

No jakože WTF? :) Ale jakože dobrý! :) Doporučil soused, asi bych do toho nešel. Verze Netflix, v originále španělky + titule. Film, co asi nestál hodně, herců tady taky není moc, ale nedokázal jsem se od toho odtrhnout celých 94 minut. Jako mazec. Stále jsem čekal, co bude dál, co se ukáže v dalších minutách a byl stále napnutý a v očekávání. A to je dobře!

plakát

Too Hot to Handle (2020) (pořad) 

já se bavil :) a o tom to asi celé má být, ne? :) nedovedu si představit, že bych koukal 2 měsíce na Vyvolené, nebo Big Brothera. Tady vám to Netflix naservíruje pěkně sestříhané do 8 dílů po cca 40 minutách. Koho to chytne, tak za víkend to má zfouknuté :) Prvních pár dílů jsem viděl s flaškou vodky v sobě, tak jsem se bavil a zbytek jsem dodíval relativně střízlivej a bavil jsem se taky (měl jsem kocovinu z té vodky, takže jsem potřeboval něco zcela bezduchého, což mi tato reality show přesně dala) :) Takže za mě sranda, pobavilo, účel splnilo. Jdeme dál... :) PS: a bylo to dost sexy, tak když už nic, tak toto je prostě REAL :)

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

Tady je zase hateru... No jo no, každýmu se líbí něco jinýho. Za mě to bylo super. SPOILER: Takový konec jsem nečekal, ani by mě nenapadl. Dosadit na trun toho, koho dosadili bylo OK, to ze se rozdelilo kralostvi se mi taky libi a to ze zavedli demokrocii je super :) Konec serialu. Ti co placou, davaji tomu najednou odpad si muzou jit nekam pobrecet a zitra si pustit zase neco jinyho. Ted frci Cernobyl, tak bezte hejtovat treba tam, ale co jsem zatim videl (05/2019 = 97 procent a 2. nejlepsi serial), tak zde neni co hejtovat :) :) :) takže smula :)

plakát

Je s námi konec? (2016) 

Nooo, dobrý dokument. A co teď... Co s tím uděláme? Snad se něco změní. V ČR se třídí nejvíc v Evropě, to je asi dobrý 1.krok nás všech.

plakát

Freddie Mercury: Příběh (2012) 

Já se skvěle bavil, super 84 minut. Bych to doporučil jako "bonus" po tom novém filmu Bohemian Rhapsody :) Ukazuje to zkráceně život této legendy, ale zejména ty události, které se odehrávají po událostech po koncertu Live Aid, tedy sólová dráha a poslední měsíce života. Dokument není smutný, je veselý. Já se bavil a to by se asi, snad, Freddimu líbilo...

plakát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Nedokážu hodnotit... Musím si to nechat projít hlavou. Chtěl jsem po 2-3 hodinách dát odpad, ale dokoukal jsem to celý a chci vidět důkazy, chci slyšet případně další svědectví. Z pohledu filmového je to dokument jako filmové dílo hodno 5 hvězd. Ale pokud je to smyšlené, tak pak si zaslouží hodnocení ODPAD. Jsem fanda, rád bych dal odpad, ale počkám co se díky tomuto dokumentu vyplaví na povrch, zejména důkazy. Ne jen svědectví... Nerad bych nakonec tento dokument ohodnotil jako 5 hvězd, ale pokud to tak v budoucnu budu cítit, tak bych to udělal... EDIT: týden mi toto "dílo" nedalo spát. Googlil jsem, četl, zkoumal články atd... Dávám ODPAD. Důkazy nejsou, soud ho v minulosti zprostil obvinění a nový soud být zkrátka nemůže. Měla by se i ctít presumpce neviny. Těm dvěma borcům nevěřím a přikláním se tedy k FAKE NEWS. Jen se divím, že se pod to podepsalo HBO. To mi hlavu nebere.