Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Den zrady (2011) 

Ryan Gosling potřetí. Potřetí výborný, pro mě jednoznačně nejlepší tento rok. Výborný film, Clooney v pozici režiséra taky skvělý. Nesedne to každému (Ano, už opravdu vidím jak na takový film koukají moji hloupoučcí spolužáci, kteří považují za vrchol filmové tvorby všechny možné blbosti, ale jakmile se jim pod ruce dostane kvalitní film tak ohrnují nosy, a tvaří se jak kdybyste jim podávali knihu, což je samo o sobě dost smutné). A ještě jednou to projistotu musím zopakovat: Sošky pro Goslinga!

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Původní film jsem neviděla, takže nemůžu soudit jako remake, ale jako pouze samostatný film, který se mi i přes to všechno horrorové klišé poměrně líbil. Velkou zásluhu na tom samozřejmě má Colin Farrell, který je jako upír skvělý a fandila semjeho postavě z celého filmu nejvíc. Škoda, že záporáci vždycky prohrajou :).

plakát

Warrior (2011) 

Velmi silný film, který se mi prostě líbil. Emocionální nářez, který vám tep vyženu trochu nad normu, strhující finále, které z vás vyždímá jakoukoliv emoci co ve vás ještě zbyla. Na Toma Hardyho narazit někde v noci, tak se zakousnu do stromu a dělám mrtvolu (A o to víc se na něj těším v Batmanovi).

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Rachel Bilson sice moc přesvědčivá na roli doktorky není, ale dobře se na ní kouká. A ještě k tomu je to z Jihu, který se mi vždycky líbil. Prostě se mi to líbí.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Titanic v cirkuse. Ten klasický film, který se prostě libí, ale není to žádné překotné dílo. Sice jsem odpůrce pana Pattinsona, ale do téhle role mi sednul. Zbytek hereckého obsazení taky povedený, obvzlᡚt Christoph Waltz, kterému ty záporáky prostě žerete :). A slonice byla taky skvělá.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Nový Lost to prostě není no.

plakát

Pan Am (2011) (seriál) 

Mílé překvapení letošní seriálové sezony. Popravdě jsem od toho zhola nic neočekávala, ale musím říct, že mě to oprvadu chytlo. Fajn herci, celkem fajn zápletky. Špioni jsou taky fajn. **** Za to, že je to fajn. * Za to, že jsou to letadýlka, která já osobně zbožňuji :).

plakát

The Playboy Club (2011) (seriál) 

Náhodou mě se to líbilo. A moc. Skvělý casting, podle mě nejpovedenější ze všech letošních podzimních novinek. Těším se na další díly a jestli to ty magoři v CBS zruší tak já už nevim co. Viděno ve verzi 720p.

plakát

Nebezpečná identita (2011) (seriál) 

Viděny 3 první díly. Zatím celkem zaujalo. Zajímavá zápletka. Stejně je dobré jak může být jeden stejně vypadající člověk, v rozdílných povahách příjemný, nebo nepříjemný. Nejvíc mě zaujal Ioan Gruffudd, hodnotit budu po víc dílech.

plakát

Drive (2011) 

Nejlepší letošní film a pravděpodobně i několika let minulých. Ryan Gosling je geniální.