Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Drama

Recenze (15)

plakát

Ďáblův dvojník (2011) 

Fuuuuuuu, nevím nevím :D Akční - Drama ..no jo , ale kde je to komedie? ..pač já se i docela bavil a smál . Šílenýýýý Cooper !

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Super film na odreágování a trochu fantasy :))) Amanda Seyfried byla přesvedčivá a pokud byl účel filmu se odreagovat a trošku malé překvapení kdo je vlastně vlk . Dávám 4 hvězdy a 70 % :) ...

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

opakovaný vtip už není vtipem , to mi příjde u toho snímku ... 1 a 2 příjemný komedie ...nemužu říci že 3 není vtipná to ne , bavil sem se dost, ale příjde mi , že se veze pouze na jméně ... ..60 % :)

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

táááák , určitě lepší jako 1 díl. Myslím že tady Stiller ani De Niro nebyli tahouni filmu , ale i Hoffman s Streisandkou .... pokud vás bavila 1 , tohle bude víc:)) ..

plakát

Fotr je lotr (2000) 

Pro mě normální, pohodová a průměrná komedie , nic velkého , ale nic malého :))) Ben Stiller a De Niro sou fajn jako vždy ..takže dávám 3* ale dobré :))). ... 70 % ...klasika

plakát

Ranař (2011) 

S,W.Scott výbornej jak už tu zminovalo několik desítek uživatlů ...role mu sedla parádně a musím říct že je z nej vetčí a vetčí vazba:D ... film sám o sobě je super , jen prostě na 4 hvězdičky to není :) ...

plakát

Herkules (1997) 

Herkules:D je to prostě pecka ! .... měl by to vidět každý , každé dítko ...krásné vzpomínky na dětsví a několik X hodin strávenejch u Playstationa :D ..

plakát

Titanic II (2010) odpad!

zrůdnost !!!! ...nemám slov ...hlavní hrdina " jsem nejlepší zachráním nás" ...opravdu ohavnost ...Cameron by měl najmout najemné vrahy !

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Ale jo čekal sem fakt celkem propadák a nakonec to bylo pěkný . Klišé rodinný příběh , kterej mi ale vůbec nevadil :) . Shawn Levy opět nezklamal , ale ani nepřekvapil. 75 % souhlasím.

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint Eastwood by myslím, že úplně stačilo. Čekal jsem pecku , kterou sem taky dostal . Půl roku mi trvalo než jsem se k tomuto filmu dostal , ale stálo za to čekat. Krásný příběh o lásce, přátelství a zlu .