Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Fantasy
  • Komedie

Recenze (33)

plakát

Kvarteto (2017) 

Umělecký film pro umění milovné jedince. Film vypráví o umělcích, kteří žijí svůj umělecký život plný umění, ale ve skutečnosti je to život plný osamění jenž nahrazují výše zmíněným uměním. Bohužel to můj ,,neumělecký'' mozek nechápe a ani vlastně nechce chápat. Dávám dvě hvězdy za pokus o jakýsi příběh, který bych napsal na koleni za daleko míň peněz.

plakát

Sedmý syn (2014) 

No tak tomuhle se nedá nic vytknout, čistokrevná fantasy tak jak to mám rád. Samozřejmě si pujdu posléze přečíst i literální předlohu a následně změním komentář, ale tak už to bývá. Znáte to kniha je kniha a nebo taky ne? no nechám se překvapit.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Pokud hledáte skutečnou romantiku tak je to tento film. Už dlouho se mi nestalo, že by mě něco dohnalo k slzám jako tento snímek. Výborná hláška ,, sakra řekni něco lidskýho" jak se máš? :-D

plakát

Sága: Prokletí stínů (2013) 

Těšil jsem se na dost slušný fantasy film, ale můj dojem z první poloviny filmu byl ten, že si partička nadšenců hrající LARP vzali kameru a rozhodli se natočit jednu ze svých her. Od začátku do konce smrdí film korunou pardon tedy dolarem. Ta absence financí je tam bohužel očividná a je to vidět na hercích, režii, výpravě, scénáři prostě na všem, ale jak se říká i s málo penězi se dá zahrát velká muzika (např. Lov na Gluma). No musím, ale dát nějáká plus a to jsou masky, kostými a triky. Nechápu ale, že si nemohli vyčlenit pár dolarů navíc a zaplatit si nějakýho šermíře na choreografii soubojů???????? Kdyby ty prachy vzali, přijely do Česka a natočili to tady, tak by udělali líp a mohla to bejt pecka. Vezměte si takový Dračí srdce točený u našich sousedů na Slovensku to bylo velmi dobrý fantasy. Hodnocení na závěr lehký průměr a to jsem přidal hvězdičku za snahu.

plakát

Samsara (2011) 

Co k tomuto filmu říct, myslím, že nelze nic dodat. Vše o tomto filmu už řekl Beastmaster4 a já bych to nedokázal povědět lépe. Za tento komentář mu velmi děkuji a doufám, že otevře více lidem oči a srdce, protože tento svět si to zaslouží. Já mohu jen popřát všem uživatelům a vůbec všem lidem na světě ,, šťastné nechť jsou všechny bytosti ".

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Bandička důchodců nám opět předvádí, že nepatří do starýho železa a že jsou stejně vostrý jako jejich husto hlášky. Trochu mě zklamal závěrečný fight Sly vs Van Damme, ale ty hlášky to dost vyvažují. ,,Odpočívej po kouskách'' :-D

plakát

Carrie (2013) 

No tak jsem to právě zhlédl a dostal jsem to co jsem víceméně čekal. remake hororové klasiky s pár současnými inovacemi jako jsou mob. tel., sociální sítě a s tím související kyberšikana. Chloe se role Carrie zhostila celkem dobře a ke konci vypadala dost démonicky. Bohužel mě právě nejvíc zklamala závěrečná třetina filmu a to konkrétně masakr maturitního večírku. Ten bohužel nebyl tak masakroidní jak by měl být. Doprkýnka měli tam přece zařvat ůplně všichni včetně učitelskýho sboru. Ta výzdoba sálu se přímo vybízela k tomu, aby každý jednotlivec zemřel nějakým originálním způsobem. Peirce se bohužel nabízeného masa ujmula dost laxně a z toho dobře prokrvenýho stejku nevymačkala víc krve než by bylo hodno. Každopádně i tak je to za horší 4 takže dávám 3+. P.S. Chloe je fakt kočka :-)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

1.série mě zas tak neoslovila, ale druhá to už bylo jiný kafe. Možná je to tím, že horory z psychiatrického prostředí prostě miluju. Co víc říct totálně, zvráceně, šíleně ujetý.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Já skutečně netuším proč tu většina přirovnává tento film k Twilight. Až na ten milostný románek je to odlišné. Tak teď k hodnocení: kvalitní fantasy není niky dost a já musím uznat, že mě tento film zaujal daleko víc než kupříkladu Žena ve vodě. Nadruhou stranu bych asi osobně do těch 123 minut nacpal daleko víc magie + nějaký ty mýtický bestie a mělo by to daleko víc šťávy. Ještě lepší by to bylo, kdyby hlavní mužský hrdina v sobě objevil taky nějaký ty schopnosti a společně s hlavní hrdinkou to všem natřel. Jooooo.

plakát

Revolver (2005) 

Protože ego ve formě myšlenky "já" je kořenem stromu iluze, její zničení porazí iluzi právě tak, jako je strom poražen přeseknutím svých kořenů, Nebuďte přitahování k početným myšlenkám, které se mohou vyskytovat v počátečních stupních cvičení zkoumání. Stůjte od nich vzdáleni (odděleni) jako nezaujatý pozorovatel, jenž si říká: "Nechť se to, co se odehrává nebo může odehrát, odehraje. Já budu pouhým svědkem." Vytrvalé cvičení tohoto postoje mysli s pevným a vytrvalým setrváváním v Já vyhladí pocit "já" v těle, který je kořenem překážek duchovního pokroku. Šri Ramana Mahariši