Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Rodinný
  • Pohádka

Recenze (14)

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) odpad!

Odpad, bez ducha, nápadu jen jakési kung-fu. Omlouvám se těm co tomu fandí.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Tolik ideologie a historických polopravd jsem od Svěráka nečeka. Hold jde s dobou, kdy se ohýbá his-tora.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Viděl jsem několik filmů na téma král Artuš, ale takovou multikulti splácaninu jsem ještě neviděl.

plakát

Smrtihlav (2017) 

Hodně velká slátanina. Kdybych trochu neznal historii, tak nevím o co jde. Časové skoky jsou hodně matoucí a dezorientční.

plakát

Katyň (2007) odpad!

Celý film je jedna protiruská demagogie. Film byl natočen podle ideologicky zmanipulovaných závěrů s cílem poškodit Rusko. Nejsem rusofil, ale polské vojáky postříleli němečtí fašisté. To potvrdil Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburgu. (viz článek). http://czechfreepress.cz/evropa/europsky-sud-priznal-nevinu-zssr-v-pripade-smrti-polskych-dostojnikov-v-katyni.html Cituji z článku: Európsky súd pre ľudské práva v Štrazburgu uznal masové postrieľanie poľských vojakov pod Katyňou v roku 1941 za vojnový zločin. V závere vyjadrenia ESĽP sa hovorí, že nové svedectva a dôkazy, ktoré by dokazovali zodpovednosť ruskej vlády a umožnili pokračovanie vyšetrovania, sa nenašli. Osobitnú pikantnosť tejto histórie dáva vyhlásenie, ktorým Tverský súd pred časom potvrdil, že Katyňský masaker sa uskutočnil v roku 1941 a nie v roku 1940, čo značí iba jediné: poľských dôstojníkov postrieľali fašisti.

plakát

Něžné vlny (2013) 

Odpočinkový film, nad kterým se nemucí přemýšlet. Parodie na minulý režim, sametovou revoluci a problémy s dospíváním. Najde se i trocha filmového humoru. Zajímavé exteriéry filmu a výběr některých málo známých tváří herců. S tématem filmu se nedá udělat velký film, na který by se vyplatilo jít několikrát.

plakát

Gravitace (2013) 

Výborný film ve 3D. Na jedné straně nádherné záběry naší rodné planety, na druhé výborný herecký výkon S. Bulock. Film je téměř její One woman show . :-) Nepostrádá momenty překvapení a filmové triky. V dalším pohledu též parodie na dnešní techniku, kdy osádku z rozbitého raketoplánu zachraňuje vysloužilý Sojuz a nakonec čínský okopírovaný Sojuz (Tchien-kung).