Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Jsem příjemně překvapen. Čekal jsem něco extra po takovém úspěchu ve zdejších spíše stojatých vodách "nejlepších filmů" aspoň co se žebříčku týká, ale něco tak EXTRA sem nečekal. Vyvážená porce humoru, který mě osobně velmi sedl, různých sociálních i "barevných" prostředí a velmi můj dojem umocnila i hudba decentního rázu. Zavést do škol jako povinný film hned po Playgirls II :D

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Příspěvek obsahuje ...bla bla bla, prostě spoileruju! Výbornej (vcelku) neotřelej nápad, který Niccol proměnil v koukatelný snímek na zpříjemnění pochmurného večera kdy se zamýšlíte nad budoucností sebe sama nebo lidstva. Hned za tímhle snímkem bych rovnou zapnul Equilibrium a pak šel s brekem a obavami o budoucnost našich dětí spát. Timberlake potvrdil, že víc než zpěvák (zpíval ne?) je herec a ty hodinky mu slušely. Klidně bych i skousl konec v podobě absolutního pádu systému a né jen náznak v podobě následujících krádeží které evidentně museli vyústit v konec systému, neboť i jedno mega je slušně rozhodilo.

plakát

Černá labuť (2010) 

Natalie se na tu roli hodí, opravdu vypadá jako slušná bulimička a prsa kde nic tu nic. Mile podle mě mnohem víc sedla role v Kamarád taky rád než tohle :/. Vytáčela mě hlavně kamera, která je podle mě chycena úplně ze špatného úhlu a celý zážitek mi dost poznamenala. .... P.S. snad natočí dvojku ! <3 ...tak konec srandy a snad nekdy priste Darrene :)

plakát

Honey (2003) 

No nejsem si jist co napsat. Moc to ve mě teda popravdě nezanechalo. Plno klišé, které opravdu bijí do očí ať už věčně optimistická Honey nebo plný sál jásajících lidí. Víc si vtom asi najde nějaký negr(čti afroameričan) z Amériky který tohle možná zažil. Nic pro nás, zatuchlé a /oproti americe/ konzervativní evropany :)

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Výtečně vyvedený velkovýpravný film. Muzika jež tvrdě podtrhává celkovou maximalistickou atmosféru plnou bitev a ohně je dílem opravdového umělce! Nejvíc mě asi bral dech Kong Ming, o kterém mi následně google prozradil zajímavé věci :). Snad se povede vysokou laťku udržet i v díle druhém, pevně vto doufám..

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Vynikající film ze kterého ona pověstná Anglická šeď přímo čiší! napnutej jak kšandy sem čekal až do samého konce co se bude dít. a jak už zde někdo psal, scéna s posouváním lístečku je brilantně zpracovaná, natočená i podanná! delší stopáž bych zde připočítal spíše k dobru, protože film ani chvíli nenudí, i když některé věci příjdou do souvislosti až se závěrečnými titulky. Romane, stále válíš!

plakát

StreetDance 3D (2010) 

dementní kompilace tristních dialogů, šílené režie a špatných herců. Ocenil bych kdyby krásná slečna Burleyová příště nejprve pročetla scénář než podepíše smlouvu. Spojení 3D s tancem je sice hrozně "fajn" nápad ale výsledek je stejný jako ve 2D. Pár pubertálních "street dětí" možná poběží z kina s pocitem naplnění a dobré nálady a jejich sny se budou následující měsíc točit kolem založení nejlepší crew ve státě, ale normálního člověka co má aspoň tu špetičku vkusu tohle nemůže zaujmout...

plakát

Poslední vládce větru (2010) odpad!

ne, prostě ne. úspěšně nedokoukáno. Je to ale škoda, námět dobrej, předloha taky, ale výsledek mizernej a ani lehce nadprůměrné efekty to nezachrání.

plakát

Kontakt (1997) 

Skvělá, ač na můj vkus moc dlouhá, sci-fi pecka. Mr. Zemeckis ukázal že i tento žánr mu není cizí a že je to pan režisér. Hudba skvělá, ony "zvuky" mimozemské civilizace mi uvízly na dlouhou dobu v hlavě. Technickou stránku filmu a propracovanost, správnost přístrojů které používají a zda-li je to vůbec takhle možné, to si netroufám posuzovat, ale onen klíč k rozšifrování mi přišel moc jednoduchý. Poskládání do 3D matic muselo někoho napadnout a nemyslím si, že první by byl Mr. Hadden :). Jodie podala excelentní výkon a její užaslé obličeje při výletu do kosmu mi otevírali ústa a upřímě - sežral sem jí to i s navijákem! 4*/5*

plakát

Sucker Punch (2011) 

Byl by někdo tak laskav a tuhle slátaninu my nějakým mě bližším způsobem vysvětlil..? ty "tancovací vsuvky" v podobě extra slow-motion řežeb krásných holek vs polomrtvých Steam-punk vojákům někde od německa, to je teda něco! poselství pro mě absolutně nulové. Na konci jsem se modlil aby se vypravěčka už vykecala a já mohl napsat tenhle zhnusený komentář..