Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (133)

plakát

Sváteční rande (2020) 

Má to své zápory (jako pár fakt trapných "amerických" scén ) ale i své klady, které těch pár trapných chvilek vyváží. Zasmála jsem se a to i několikrát a pak ten chlap. Kvůli němu to můžu vidět i podruhé. Možná i potřetí. Uff, jsem naprosto neobjektivní. Jinak se mi na netflixovych romkomech moc líbí taková nějaká umírněnost, ti lidé jsou "normální", obyčejní s výborným smyslem pro humor

plakát

Chata na prodej (2018) 

Za mě geniální počin s neuvěřitelně pravdivými dialogy. Už dlouho jsem se tolik nezasmala.

plakát

Dárce (2014) 

Vypadalo to tak nadějně ale ale ten závěr mě opravdu rozčílil. V podstatě mám pocit, že jsem se dívala dvě hodiny na film, který postavil na závěr všechno na hlavu a naprosto to nedává smysl.

plakát

Mákni! (2020) 

Viděli jste to už tisíckrát ale někdy prostě přijde nálada na to vidět film, kde se z naprostého nemehla za čtvrt roku stane vítězka soutěže. Plusem jsou sympatické postavy. Tanci moc nerozumím a občas mi přišli dobří ale finální tanec nezaujal, škoda, těšila jsem se na nějakou bombu.

plakát

Co s láskou (2014) 

Připravte si kapesníky, ke konci je to velký doják. Tohle je týrání žen!

plakát

Ladíme 3 (2017) 

Pitch perfect 1 mělo boží soundtrack, který jsem po shlédnutí filmu nemohla dostat z hlavy. Dvojce ani trojce se něco takového ale bohužel nepodařilo a tak trojka už působí jen jako takové to trapné "máme se rády, ladíme, co kdybychom natočili ještě jeden film?"

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Říkala jsem si, má cenu točit něco, kde znáte celý příběh a víte jak to bude vypadat? Disney na tom zapracoval a překvapil a vzal mě na dech beroucí podívanou na roztomilou Emmu, ještě roztomilejší zvíře a když přežijete pár těch hrozně zdlouhavých disney písní (Ona je divná, On je Gaston atd.) jde o dost zdařilou pohádku pro děti, která mě ke konci pomalu dohnala k slzám (zatracený Disney).

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Docela mě překvapilo, že se dvojka natočila, ještě větší překvapení je pro mě, že se do kina chystá i třetí díl. Dvojka je rozhodně slabší než předchozí díl. Hvězda navíc za Jamieho. Příběh a zbohatlický svět je tak nereálný, až docházím k názoru, že vlastně koukám na pohádku. Neudrží si mou pozornost, ale v rámci žánru erotická pohádka pro ženy ve středním věku, to naplňuje má očekávání.

plakát

Bezmocná (1995) 

Chvílemi je to tak přehnané, až je to zábavné. Romantická linka by Jane Austen - Emma ale nikdy nezklame. A ach bože... mladý Paul Rudd!