Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (19)

plakát

Psí poslání (2017) 

Jako jo, možná je to trochu takový typický americký doják, co má za úkol chytnout za srdce, ale na mě to teda zafungovalo. A protože jsem mírně dojatá, i když tenhle komentář píšu více jak 14 dní od zhlédnutí, nemůžu jinak, než dát 4 hvězdy. Moc se mi líbil nápad filmu i "mile" provedené zpracování. No prostě na podzim, až se budu chtít schoulit do deky u čaje a vychutnat si něco jiného než infantilní romantickou komedii, bude tento film dobrou volbou,

plakát

Bloomington (2010) 

Nápad dobrý, zpracování nic moc. Čekala jsem mezi hlavními hrdinkami nějakou počáteční chemii, vášeň - ne pomalu systematický průběh první společně strávené noci. Konec byl zbytečně protahovaný a po tom, v jakém duchu se celý film nesl, se přiznám, že mi chyběl happy end. Hodnotila bych jen na dvě hvězdy, tu třetí dávám za Allison McAtee, nádherná žena.

plakát

Disturbia (2007) 

Začátek dobrý, ale konec mě zklamal. Předvídatelnou pointu bych ustála, ale samotné rozuzlení se mi zdálo moc jednoduché a bez nápadu. Pro chladný podzimní večer je tento film asi ok, ale není to nic, na co bych se chtěla dívat znovu. Jedna hvězda je za Shiu LaBeoufa. 3*

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Celkem "příjemná" podívaná. Obraz mi nevadil (příjemná změna), ale občasné sekání se obrazu skypu mi lezlo na nervy. Film mě chytil od začátku a nešlo ho nedokoukat. Nápaditý horor, kdy tvůrci nevyvezli partičku teenagerů do lesa, aby je tam vypustili, ale nechali je hysterčit a házet na sebe špínu v dnes mnohem reálnějším online světě. Na facebooku lze Lauru skutečně dohledat, což hodnotím jako zajímavý reklamní trik tvůrců.

plakát

Pár nenormálních aktivit 2 (2014) 

Lepší výběr parodovaných filmů. Děj mě nezaujal, podobný s prvním dílem, přibylo trapných scének. Ta 1* je za soulož Malcolma s Abigail a následná zápletka. Bohužel, ani tak jsem nezvládla dokoukat a těsně před koncem jsem vypínala.

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Parodiím zrovna neholduji, ale na doporučení jsem si tenhle film přece jen pustila. Jo, občas jsem se fakt zasmála... přihřátý senzibil nebo duch souložící Marlona Wayanse patřily mezi lepší momenty. Ovšem konec mě vůbec nenadchnul, v podstatě jsem poslední minuty ani moc nevnímala. Za mě povedenější než většina dílů Scary Movie (vyjma 1. dílu), přesto nemůžu dát víc než 2*. Nemám ráda opakující se americké vtípky s prděním a podobnými věcmi.

plakát

Burácení (2015) 

Ty 3 hvězdy dávám za Hájíčka a hudbu... jinak to pro mě postrádá hlubší smysl.

plakát

Divočina (2014) 

Líbilo se mi vidět Reese Witherspoon také v jiné roli a trochu si ji vymanit z dojmu pravé blondýnky. Film splnil, co jsem očekávala po shlédnutí traileru a přidal ještě něco navíc. Sice se nejedná o silnou dějovou plnou zápletek, ale při závěrečných titulcích jsem měla dojem, že bych ještě nejméně dvě hodiny zvládla putování Cheryl sledovat.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Průměrná pohodová komedie, kterou si ráda pustím, až se budu zase někdy kurýrovat z chřipky.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Seriál mám celkem ráda, ale nikdy jsem ho nehltala, občasné dávkování bohatě postačilo. Jinak by se taky mohlo stát, že by mi neskutečně rychlé myšlenkové pochody a vodopád slov Rory a její matky začaly lézt na nervy...