Reklama

Reklama

Bloomington

  • Velká Británie Bloomington
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Jacqueline (Sarah Stouffer), bývalá dětská hvězda sci-fi seriálu Neptun 26, se po letech domácího studia rozhodne zkusit štěstí na univerzitě v Bloomingtonu. Ostatní spolužáci na ni však kvůli její hvězdné minulosti pohlížejí značně nedůtklivě a těžko ji mezi sebe přijímají. Při své snaze zapadnout poznává Catherine (Allison McAtee), mladou učitelku psychologie, s níž vzápětí prožije zakázaný, ale o to bouřlivější vztah. (playboxguest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Má očekávání se nenaplnila a druhé Loving Annabelle se bohužel nekonalo. Zatímco LA je především o snaze odolat a o sebezapření, v Bloomingtonu se na sebe studentka s profesorkou vrhnou již v patnácté minutě. Což o to, nemusí být všechno dělané podle jedné šablony. Jenomže tenhle film nehraje zrovna na napjatou strunu a neláme si hlavu s detaily, žádné podrobnosti o jejich vztahu se tedy nedozvíme. Tedy o jejich pocitech především. Hlavní hrdinka (která mimochodem působí dost děcky,až to celému tomu vztahu přidává na úchylném vzezření) zaslechne klepy o profesorce, která svádí studentky - a tak, když se setkají na jednom večírku, odejdou spolu rovnou domů.. žádná skutečná chemie, ono napětí, nebo jiskření - prostě tam nic nebylo. Ani se nedá říct, že by to bylo skutečně drama, zvrat aby člověk pohledal. LA mi připadá navíc daleko uvěřitelnější, realističtější a především hlubší. Nad dějovou linkou se "slavnou hvězdou" raději více nepřemýšlím, protože to působlo neskutečně tupoučce. A vzhled a hudba televizního béčka k dobrému dojmu taky nijak nepřispívá. Na druhou stranu téma "student+učitel" je zajímavé samo o sobě a pocitově je to prostě takový průměr. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis k filmu znel lákavo, a tak som sa plný nádeje vrhol na tento film. Ale keď sa to tak vezme, tak to bola obrovská bieda. Vzťah učiteľky psychológie a bývalej seriálovej hviezdičky sa začal úplne znenazdania - no obe akoby medzi sebou súperili, ktorá je viac sebecká a pokrytecká. Jackie sa síce hrala od začiatku na poriadne neviniatko, ktoré by strašne chcelo zapadnúť, ale tá jej povýšeneckosť bola fakt až odstrašujúca. Normálne ma potešila, keď dostala tú facku :D Aj keď nemám rád, keď sa ženy bijú - tá proste sadla, a aspoň trošku sa snáď zamyslela. No nič, Bloomington bolo veľké sklamanie a celé to akosi nemalo žiadny väčší zmysel. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na téma vztahu mezi učitelem a žákem toho bylo natočeno a napsáno hodně. Stále je to ale velmi vděčné téma, které stojí za zpracování a na kterém se dá stavět. Představitelka Jacqueline na mě také působila až moc dětsky. Vytvářelo to mezi ní a učitelkou velkou propast. Uvítala bych více pořádných zvratů a více dramatičnosti. Konec mohl být taky lepší. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

No aspoňže som nemusel pozerať Neptun 26, lebo ten vyzeral naozaj hrozne :) Bloomington však určite nenudil a ponúkol zaujímavú tému, ktorú som však videl aj oveľa lepšie spracovanú (Notes on a Scandal). Bolo tu síce aj zopár svetlých, či dokonca vtipných momentov ale viac ich bolo tích nelogických a iracionálnych (hlavne koniec). Celkový dojem je niekde medzi 2-3 hviezdičkami ale kvôli neznámemu hereckému obsadeniu, ktoré potešilo (najmä mužskú časť publika) dávam za 3. (51%) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zaprve: uz v patnacty minute probihala zhava libacka (takhle rychle to ve filmech s heterosexualnim parem nechodi). Zadruhe: Obe hlavni hrdinky mi byly nesympaticke. Hlavne Jackie a jeji poza "jsem hvezda vesmiru, sednete si na zadek". Zatreti: zaver by mel korunovat cely film, ale ten, jakym konci Bloomigton je nelogicky. Respektive zcela v logice nanynky Jackie. No a zactvrte: ve filmu se vlastne neresil jejich vztah. Zpetne bych ale nedokazala popsat, co vlastne ty dve porad resily (krome vampyrismu), takze pro me byl film dost velka nuda se spatnym hereckym obsazenim. Filmu na tema "ucitelka-studentka" existuji mraky - za vsechny doporucuji Trhliny s Evou Green nebo jiz zminovane Loving Anabelle. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Dej filmu sa odohráva v Bloomingtone, avšak nakrúcanie prebiehalo v mestách Carmel a Columbus v americkom štáte Indiana. (U_S_O)

Reklama

Reklama