Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Moc hezké drama s prvky komedie. Příběh je hodně těžko uvěřitelný, ale velmi romantický. Holky jsou šikulky! Mezi romantickými filmy o lásce vymykající se počin. Navíc se děj odehrává na pozadí převážně podzimní britské krajiny, což ještě romantice přidá a další plus je něžná hudba. Příjemné překvapení, nejedná se o žádne velké drama, příběh nejde přiliš do hloubky, ale zdaleka není povrchní. Téma lesbické lásky pojaté lehce, s jemným humorem a nadhledem. Pobaví vás a hlavně není tak přímočaře stupidní jako některé romantické komedie či "rádobydramata". Váhala jsem jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami, nakonec jsem dala na celkový uvolněný dojem, atmosféru filmu a ústřední motiv, že láska je to nejdůležitějsí bez ohledu na místo, čas či pohlaví. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Láska si nevybírá..a mnohdy nás zasáhne, když už jsme si mysleli, že jsme ji našli. Je to v podstatě všední námět schovaný za nevšední kabátek, ale jedná se o celkem zábavný kousek, přestože to klišé, předvídatelnost a celková forma se mi zdá jako něco, v čem se obvykle spíš vyžívají Američani, než Britové. "Happy end" se mi zdál nevkusný, vzhledem k tomu, že byl na úkor tak dokonalého (!!) chlapa - hlavní dvojici tím pádem nešlo příliš fandit. Ale jako jednorázovka a k tomu se Cersei z GoT - fajn. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Mám otázku, proč je abeceda v tomhle pořadí?“ Jsou filmy, které omílají po sto prvé ten samý námět, jen ho tu a tam trošku okoření něčím jiným. A přesto se vám prostě líbí. Je pravda, že mít to klasický heterosexuální model, nehrát v hlavních rolích příjemná Piper Perabo a božská (celkově) a skvělá (herecky) Lena Headey a nebýt v tom výborní špičkující se rodiče jedné z hrdinek, byl by to jen průměrný film na pomezí romantiky/dramatu/komedie. Naštěstí tohle všechno ten film má a proto mě strašně baví. Navíc obsahuje něco, co je mi velice příjemné a velmi mě to těší – tím je existence upřímné lásky, lásky, která uškodí sama sobě jen proto, že nechce bránit štěstí milované osoby. Je to silně idealistická představa, ale já jsem vždycky věřil, že je skutečná a že je silnější než běžnější pokrytečtější egoisticky vlastnický model (miluji tě, ale hlavně to znamená, že tě chci vlastnit, a že pokud tě nemůžu mít já, ať tě nemá nikdo, že jde hlavně o mé štěstí a ne o tvé). Tohle mě na tom filmu obrovsky potěšilo a zahřálo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná, leč v tomto podání hodně nerealistická romantika. Film samotný z objektivního pohledu není nic extra, scénář je předvídatelný až hanba, ale více jak polovinu hodnocení tvoří obsazení - mezi Piper Perabo a Lenou Headey funguje místy až neskutečná chemie. Lena mě neustále překvapuje - dokáže zahrát jak bezcitnou mrchu, tak křehkou krásku. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku přiznávám svou zaujatost. Komedie je to nevšední, ale řízná a skvěle obsazená. Mezi Piper a Lenou to jiskří až nebezpečně. Happy end pro všechny je samozřejmě na snadě, ale kde jinde máme ty štastné konce hledat, když ne ve filmech? Zkrátka film, který má bude mít v mé filmotéce vždycky místo :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama