Reklama

Reklama

Líbej mě

(festivalový název)
  • Švédsko Kyss mig (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě třicátnice, Mia a Frida, se poprvé setkají na zásnubní hostině svých rodičů. Miin otec Lasse a Fridina matka Elisabeth se budou brát. Lasseho dcera Mia se vrací domů se svým přítelem Timem a přípravy jejich svatby jsou také v plném proudu. I přes složitou rodinnou situaci se mezi Miou a Fridou probudí silný cit, který nejde zastavit. (lenuse)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už to tu bylo... Šťastně zamilovaná dívka, co má před svatbou (Svatba ve třech, Four faced liar a právě Kyss mig), nebo žena středního věku, vychovávající ve spokojeném manželství své děti (Elena Undone, Die konkurrentin, The world unseen, Aimée a Jaguár), které žijí v domnění, že jim nic nechybí, dokud se jim v životě neobjeví nějaká "fuckin´ hot" ženská, z který kalhotky vlhnou světelnou rychlostí XD. Prostě příběh ohranější daleko víc, než Twilight dvdčko v rukách patnáctileté puberťačky. Jenže v tomhle případě tak civilně zahraný a seversky klidně natočený, že jsem nedokázala odolat ani já a cynismus musel zase jednou do šuplíku. Viděno dvakrát, ale určitě ne naposledy. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Koniec mohol byť namakaný, keby Mia za ňou prišla na to mooolo a Frida by sa postavila a zmizla niekde v prdeli, v dave. A v snahe ju rýchlo dohnať, opäť by sa jej stratila za nejakým múrikom a už nikdy by sa nestretli, to by bola iná šupa! Ale kedže vedeli, že my, mladiství by sme to nerozdýchali, tak to tak aj skončilo, ako skončilo a keby som predtým nevidel toto, tak by som to možno s hodnotením aj trošku popreháňal, bo kde sú lesby, tam ja vymäknem ( na rozdiel od toho šuhajka tam dole, ktorý vytvrdne)! ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

Film,který je opět s lesbickou tématikou a to já můžu, ono je vlastně jedno kdo koho miluje, hlavní, je jestli je člověk s tím dotyčným štastný, a proč by se nemohli milovat dvě ženy? není na tom nic špatného, ale více se mi líbila Frida, měla v sobě více ženskosti, ale to je jen můj úhel pohledu, pro mě velmi dobře a pěkně natočený film. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za švédský film, druhá hvězdička za skvělou Ruth, třetí hvězdička za skvělou Liv, čtvrtá hvězdička za skvělou kameru a pátá hvězdička za skvělou hudbu... Už dlouho mě tak nic nechytlo... Taková lepší verze anglického You&Me s tím rozdílem, že tady jsou ty scény naprosto nabité, jiskřivé a uvěřitelné, nevyumělkované a citově syrové a jemné zároveň... Lidi se tu opírají, že to téma tady bylo stopadesátkrát před tím, že to je okoukaný, že to bylo zajímavý před dvaceti lety a teď už není, no a co? V Americe točí romantické filmy, jeden jako druhý milionkrát to samé, batman padesátkrát, superman stokrát a je to nuda, tohle je aspoň nabitý citama a krásnými hereckými výkony. Ano je to obyčejný film, ale je to krásný obyčejný film, který stojí za podívání. ()

mandella 

všechny recenze uživatele

JO!! Švédská krásná vztahovka o dvou holkách, které překonaly okolnosti a navzdory všem to zvládly. Ústřední dvojice milá, zvlášť Mia (Ruth Vega Fernandez), ostatní herci slušní. Líbil se mi ponor do rodiny. A je tady asi skoro nejhezčí filmový konec ve spojení s hudbou, co jsem viděla. Milučké. Po několikerém zhlédnutí musím s hodnocením na pět hvězd. Holt jsem měkkota, ale zůstalo mi to dlouho v hlavě. Parádní hudba. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama