Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nikterak afektovaná, řvavá či v jakémkoliv slova smyslu psími kusy zajímavou se dělající romantická komedie. Naopak velmi příjemná záležitost výjimečná právě svou určitou umírněností a "dospělostí". A na té příjemnosti mají lví podíl dvě opravdu sourozenecky vypadající hlavní postavy (přičemž Heather Grahamové velice lichotí každý záběr;)), kupodivu méně objekt jejich zájmu zpodobněný důkazem mého stárnutí (protože jsem kdysi Bridget Moynahan považoval za andělskou krasavici a dnes je jen jednou z mnoha pohledných hereček stižených trochu zbytečnou štíhlostí), a nepříliš překvapivě svou osudově ironickou rolí navýsost sympatický pán jménem Alan Cumming. Nedělám to často, ale lituji příliš krátké stopáže. Materiálu tu určitě bylo dost - a netrval bych na tom, aby to byly výhradně záběry na dámy v kalhotkách (byť už ty existující byly velice milým zpestřením všeho toho "kultivovaného" dění:)). Není to samozřejmě nic ze života - tedy aspoň ne tak jak je to podáváno - a leccos se dá odhadnout dopředu, ale rozhodně bych neváhal podívat se znovu. 70% ()

Annaud 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tolik klišé vměstnaného do jednoho filmu. A navíc mě silně urážela snaha zalíbit se širokému publiku i přes rádoby lesbické téma. Pokud chcete vidět romantickou komedii v hlavní roli s lesbičkou, která má také zábavné dialogy, ale je mnohem inteligentnejsi, zajimavejsi a postrada naprostou hloupost tohoto snímku, doporučuji britský film Imagine me and you. S tímhle filmem někam hluboko do zapomění. ()

Reklama

Leleta 

všechny recenze uživatele

Hetero komedie o hetero holce, co se zamiluje do bráchovy manželky. Je to miloučce přihlouplé, předvídatelné a, co si budeme nalhávat, tak trochu nevtipné. Navíc jediné osoby, které působí, jako že kopou za jiný tým, jsou mužští protagonisté. A to bez výjimky. Nebýt Rachel Shelley, tak to možná ani nedokoukám, takže druhou hvězdičku uděluji speciálně za ní. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Průměrnou romantickou komedii ozvláštňuje jen ta náklonnost bratra a sestry k jedné dívce, jinak skutečně vtipných scén nebo hlášek je tu pomálu. A tak si Gray uvědomí svou sexuální orientaci a vše spěje k očekávanému happy-endu. Je to tak na dvě hvězdy, ale za to, že film nenadchl, ale vůbec neurazil přidávám třetí. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha amerických romantických komedií. Chudák holka celej film zjišťuje, jestli je lesba nebo ne. Je to docela zábava, film baví a neuráží. Heather Grahamová ve filmu dominuje, je to moje oblíbená herečka (která ale poslední dobou hraje v samých šuntech), takže to film v mých očích taky povyšuje. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama