Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Hvězdy nám nepřály je skvělý film, ale bála jsem se že nebude, protože tak už to většinou bývá. Během filmu se tam vystřídá vtipná a také ta smutná část. Velký podíl na úspěšnosti mají Shailene Woodley s Anselem Elgortem, kteří svými výkony přidávají filmu na skutečnosti a dokážete se tímto do děje lépe vžít. Film jsem si celkově užila a samozřejmě jsem měla slzy v očích.

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Skvělý rodinný filmík a podařené pokračování. Příjemný dobrodružný fantasy film se zajímavými herci jako je třeba Dwayne Johnson, Josh Hutcherson a Vanessa Anne Hudgens. Byla jsem nadšená. Celkem...

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Poprvé jsem tento film viděla v televizi a hrozně se mi líbil. Krásný a kouzelný příběh s pohledem holky a kluka... *****

plakát

Dům na konci ulice (2012) 

Skvělý, napínavý a hororově atmosférický film a navíc s mojí oblíbenou a půvabnou herečkou Jennifer Lawrence. K plusu je ještě zajímavá konec, který jsem vůbec nečekala.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Skvělý film.. Myslela jsem si, že když to trvá 2 a půl hodiny, jestli mě to bude celou tu dobu bavit. Jo, bavilo... Mnohem lepší než jednička. Skvělá tam byla Jennifer Lawrence, lepší režisér a celkově byly lepší všechny výkony herců.. Tenhle film si prostě zaslouží 5 hvězdiček...

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Čím se film starší, tím Homer vypadá mladší. :-) Jinak, skvělý seriál.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Skvělý film. Nejvíce hodnotím výborný výkon Johnnyho Deppa, dobrou hudbu, makeup a další.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Neočekávané dobrodružství je zpět. S napětím jsem sledovala film až do konce. Sice to není jako Pán Prstenů - je to o trochu slabší - ale už se moc těším na pokračování.

plakát

Hostitel (2013) 

Film je skvělý, někteří lidé ho komentují i když ho asi ani neviděli. Všichni říkaj: No jo. Je to od Meyer, tak to bude zase něco jako Twilight Sága. Možná je to fantasy, ale to většina filmů v téhle době. Dalším plusem je první písnička na konci v titulcích. Radioactive od Imagine Dragons. Skvělá volba... Obsazení herců je podle mě docela dobré. Skvělý příběh.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Skvělý film, ve kterém se bojuje s kletbou a řeší láska ke smrtelníkovi. Je zde pěkné obsazení jak hlavních herců, tak i těch vedlejších.