Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy
  • Romantický

Recenze (12)

plakát

Pohádka pohádek (2015) 

Perverzně fascinující...vě mně Pohádka Pohádek nechala hlubokou stopu, jak zvláštní sen nad kterým neustále přemýšlím. V minulosti se takto opravdu pohádky prezentovaly dětem- měly je vyděsit a poučit, a to má, přiznejme si, dost do sebe.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Říkejte si , co chcete, ale já celý film měla úsměv na rtu. Je čemu se smát. Stačí facebok a Krejčíř v 89. Svižný kousek a docela mi bylo líto, že to končí.

plakát

Méďa (2012) odpad!

No, už při shlédnutí traileru, mě napadlo, že to bude pěkná volovina. Ovšem, když mě kamarádi překecali a já tenhle brak nakonec v kině absolvovala, trošku se mi kroutili vnitřnosti. Dvě slova- Překombinované. Přemrštěné. Proboha!!! Sex, drogy, dost těžkopádný sprosťárny, obživlej plyšovej méďa, asi dvacetkrát přešitej Sam J. Jones, obrovská romanťárna, dojemný příběh přátelství na život a na smrt, bratranec Hanibala Lectera a samozřejmně útroby trhající happyend...no bleju. Chápu, že někomu se tohle mohlo líbit, ovšem všeho moc škodí a komedie někdy vyzní líp, když si tvůrce před natáčení nezahulí crack a nesnaží se bejt vtipnej za každou cenu.

plakát

Nebezpečná krása (1998) 

Strhující příběh ve kterém zažijete škálu pocitů od radosti, smutku, strachu k naprosté euforii. Dokonalá výprava, kostýmy, scénář a naprosto famózní výkony hlavních postav. Smršť emocí mě polapila, dlouho jsem něčemu tak neuvěřila.

plakát

Kamarádova holka (2008) 

"Kadeřník?" "Jo, protože vypadáš jako když gorila s Yettim měli dítě, to dítě se šlo vysrat a to hovno ti stříhalo vlasy." Hvězdy dávám za hlášky, i když je to volovina, tak jsem se místy od srdce zasmála.

plakát

Pan Nikdo (2009) odpad!

Co dodat. Trapnej pokus o butterfly effect trochu jinak. Celej film jsem se naprosto nudila. Ve dvou a půl hodinách jsem byla bombardována slátaninou volných asociací senilní zrůdičky.(Masky v tomto snímku na úrovni Hostelu. Kdy se vám naposled stalo, že máte celou dobu sledování filmu hroznou chuť sundat hlavním hrdinům otřesnou paruku?). A tak jsem čekala na naprosto šokující konec, jak u těchto zmatenejch filmů bejvá zvykem.A ono NIC. Pointa?! O tom si možná tak pokecám s kámošema na pivu. Kdybych mohla vidět do budoucnosti, nikdy se na takovou kravinu nepodívám. Mr. Nobody je prostě zklamání.

plakát

Mlčení šunek (1994) odpad!

Aspoň nějké emoce to u mě vyvolalo...absolutní vztek nad stupiditou tohohle braku. Něco tak příšerného jsem dlouho neviděla, to už je zábavnější a vtipnější argentinská telenovela. Proboha, to i má babička by natočila lepší parodii.

plakát

Moulin Rouge (2001) 

Na to, že bytostně nesnáším Kidman, mě Moulin Rouge doslova položil na lopatky. Jak forma, tak obsah spolu s až perverzním kýčem a naprosto famózním hudebním zpracováním , vytváří podívanou, která diváka naprosto pohltí do třpytu i depresivní šedi jedné pařížské ulice.

plakát

Rebelové (2001) 

Nechápu jak Renč ve svém věku dokázal tak citlivě vystihnout atmosféru a beznaděj té doby. Mládí a krásu prvních lásek dokonale znetvoří tehdejší režim.

plakát

„Pane, vy jste vdova!“ (1970) 

Zajímavosti: Helena Růžičková není uvedena v titulcích. Ve filmu je vystřižena scéna, kdy Evelina Keletiova( Iva Janžurová) s králem Rosebudem IV. (Jiří Sovák) hrají tenis za velmi( podle Janžurky) vtipného dialogu. Dřívější režim ho ale zakázal.