Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Rodinný

Recenze (20)

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Po odchodu Charlieho mi to nedá a zvedám hodnocení na 5*. Ashton mě maximálně překvapil a přinesl do seriálu nový dech. Dialogy jsou navíc vtipnější. Takže, já jsem velice spokojená a dokonce posunuji svůj oblíbený seriál o několik příček výše, protože tohle se opravdu povedlo.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Aha, takže tohle jsou jako herci? Hooooodně špatní herci? Nebo praví lidé? Nevím co je horší, ale po dlouhé době jsem viděla nehoráznou blbost, která nemá ani hlavu ani patu. Opravdu jsem se jen chytala za hlavu a říkala si jestli je to doopravdy. Jeden z nejhorších pokusů jak zaujmout diváka. Odpad na druhou.

plakát

Můj týden s Marilyn (2011) 

Důvod, proč mě tento film lákal byl ten, že se zde dokumentuje život slavné ikony Marilyn a dále také proto,že se zde objevila Emma Watson.Nevím však, z čeho jsem měla větší radost.Michelle mě neuvěřitelně překvapila tím,jak se své role zhostila. Opravdu jsem jí zbaštila každé gesto i každou větu, kterou pronesla. Navíc byly dialogy doplněné úžasnou angličtinou pravých herců-angličanů a to je pro mě přímo balada poslouchat. Úžasná atmosféra a skvělé herecké výkony. Ačkoli to není film, na který bych se potřebovala dívat každý den, dávám 75%

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Film, který upoutal mou pozornost jen díky tomu, že tady hraje Emma (a vůbec se nebudu divit, když nás takových bude více). Byla jsem ale příjemně překvapená. Od začátku do konce jsem se bavila, neustále mě bavilo sledovat děj a film předčil mé očekávání. Očekávala jsem jen pitomý film pro teenagery, ale nakonec z toho byl snímek, který poučil, a do kterého jste měli sto chutí se vžít, teda hlavně vžít se do toho světa luxusních ukradených věcí a pořádných večírků. Ale jednu hvězdičku ztrhávám díky scénáři, který podle mě režisérka a zároveň scénaristka tohoto filmu celkem podcenila. Místo původních tří ale dávám čtyři, protože Emma vždycky všechno dokáže zachránit, že jo.

plakát

Tupíři (2010) 

Dopředu musím přiznat, že jsem přečetla komplet Twilight ságu a nebudu tajit, že s knížkami jsem byla velmi spokojená. Ale filmy? Filmy dokázaly z tak celkem hezkého čtivého a místy opravdu pohádkového příběhu udělat blbinu celkem o ničem. Kristen se musí před každým dialogem 50x vážně nadechnout, aby vypadala jak to strašně bere vážně a já musím uznat, že ačkoliv mi dříve nevadila, tak teď si stojím za názorem, že všechny filmy kazí. Parodie je za to velmi dobrá a vystihuje spoustu věcí, které jsou ve filmu více než trapné. Například představitelka Becci úžasně napodobuje Kristen, její trapné posunky a pohledy. Je to prostě pohodová parodie, u které jsem se nasmála a vřele ji můžu doporučit. Ale je pravda, že musíte znát alespoň filmy Stmívání a Nový měsíc, ze kterých je tento film poskládán.

plakát

J.K. Rowling: A Year in the Life (2007) (TV film) 

Můj nejoblíbenější dokument o autorce. Od začátku do konce se nepřestávám bavit. Je doplněn videi, kde Jo píše a poté i dopisuje poslední díl Harryho Pottera. Navíc, spisovatelka poprvé snad úplně do detailu vypráví svůj životní příběh, své pocity, zkušenosti, či pády. Popisuje vztahy v knize, její osobní vztah k médiím, či půlnočním premiérám. Opět předvádí svůj obyčejný, ale působivý humor a opět ukazuje světu, jak dobrou matkou chce být. Rozhodně 100%

plakát

Harry Potter a já (2002) (TV film) 

Dovolím si říct, jeden z úplně prvních dokumentů J.K. kde jde ještě patrně vidět ta nezkušenost s reportérem, kterému má vyprávět o svém životě, příhodách a o tom, jak přišla k Harrymu. Na druhou stranu je to ale skvělý dokument pro milovníky HP, kteří touží znát detaily. Nejvíc se mi líbila ukázka textů, obrázků a charakteristik, které měla Jo všechny schované. Jsou tam například i informace, o kterých se běžný čtenář knih nikdy nemohl dozvědět. Poklidný dokument, který popisuje slavnou spisovatelku v první části její kariéry. Rozhodně stojí za to se kouknout.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Jednoduchý film, u kterého nejde neuronit alespoň jednu slzu. Neočekávala jsem nic zvláštního, ale od setkání v dešti, kdy Leigh odvedla Michaela k sobě domů jsem se nepřestala usmívat. Líbila se mi Michaelova gesta, jeho obyčejnost, dobrota a způsobilé chování. Sandru Bullock nemusím, ale v téhle roli se mi nadměrně líbila. Myslím, že tohle je přesně ten druh filmu, na který bude mít každý hodně odlišný názor, ale rozhodně stojí za to, se na něj podívat.

plakát

Šéfové na zabití (2011) 

Celkem zklamání. Čekala jsem dobrou komedii se kterou dost nasměju a Jennifer jsem brala pouze jako bonus. A co z toho nakonec bylo? Smála jsem se jen párkrát a kromě dvojce doktorky nymfomanky a jejího pomocníka, kterého neustále sváděla, jsem se opravdu nijak zvlášť nepobavila. Takže z Jennifer se stal záchytný bod filmu a jinak skutečně nevím, jak to okomentovat.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Nejdřív si říkáte, to snad není pravda. Bella je ve většině filmu nemotorná, doslova zhulená když to tak řeknu a všichni v kině se chytají za hlavu. Sami se červenáte, jak jste na ten film mohli jít, ale pak se blíží finále, které vás překvapí a uvrhne do přesvědčení, že přece jen něco na tom filmu je. Rozbušilo se mi srdce, třásla jsem se a zjištění, že velké finále bylo jen zhmotněnou myšlenkou bylo zklamáním ale i uklidněním zároveň. Hned po Stmívání, nejpovedenější film ze ságy.