Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Jsem velký fanda DC i Marvel. Tohle je nicméně romantická slátanina a ne žádný DC. Tohle je neskutečný zklamání. Pokud někoho chcete odradit od komiksů a filmů z nich natočených, pusťte mu či jí tento odporný počin proti lidskosti popírající jakoukoliv spojitost s DC universem či Wonder Woman jako takovou. Varování: Nepozorovatelné v jakémkoliv věku.

plakát

Fantastická čtyřka (2015) odpad!

1 hvězdička za Dooma, ale i tak jsem to změnil na odpad, čímž tenhle film je...jinak souhlasim s komentářem od http://www.csfd.cz/uzivatel/195357-verbal/ . 70 minut se děje hovno, všichni jenom fňukaj a když už někdo konečně má koule něco udělat, vůbec něco dělat tak ho ta banda dementů jde zastavit, jelikož narušuje celu dějovou linii filmu, tím že něco dělá. Každý z těch čtyř ušoplesků má sílu které si ani neváží a ani ji nedokáží využít. Až po 70 minutách a vlastně celém dlouhém roce se celá rychlá rota vrátí zpět kde ji dostali aby našla konečně někoho kdo ji umí využít a nebojí se toho. Samozřejmě za nim jako prvního pošlou zaprdnutýho a těžce zamindrákovanýho 130 cm vysokýho 20 kg vážícího ušopleska který vypadá jako dítě, chová se jako dítě a mysli si, že si na něm může léčit komplexy. Ten ho ovšem s grácií pošle do prdele, kde mu skončí i jeho vlastní hlava. Pak vzhledem k tomu, že se někdo odvážil využít své schopnosti lépe, tak ho banda z panoptika zlikviduje na jeho domovské planetě, aby se vrátili zpět a byly ještě horší jako on, páč Doom je chtěl všechny vyvraždit, ovšem naše banda vychcanej zmrdů odstranila konkurecni, aby mohla celou planetu vydírat ve všech ohledech a své schopnosti bez využití nadobro strčit do šupliku pod vědecký plášť. Vláda se totiž chovala překvapivě jako jediný faktor celehé filmu logicky. Bohužel ne dostatečně a zcela logicky. Tohle bylo hodně mimo mísu. http://www.posters.cz/plechova-cedule/vintage-fantastic-four-v7992

plakát

Jurský svět (2015) 

1 hvězdička a to pouze za fighty a za dinosaury. Tento film opravdu postrádá cokoliv co není tolik "klišoidní" jako u jiných slátanin udělaných za 5 minut 12, kde se tvůrci a celkově celý film vykašlal na příběh a jakýkoliv děj. Jsou to pouze efekty a vše ostatní je "obšlehnuto". Standardní a klasická nereálnost a sladkost filmu mě žene až k slzám, ale ne štěstí, nýbrž smutku, že jsem se na to dokoukal až do konce. Dal bych i odpad, ale efekty si tu hvězdu zaslouží.

plakát

Need for Speed (2014) 

1 hvězdička pouze za užitá vozidla...tenhle movie je průšvih...trapnost toho filmu přemáhá snad už jen nekvalitní herecké výkony a samozřejmě příběh který je totálně nudný a o ničem.

plakát

Sestry na Bahamách (2001) odpad!

Kromě toho, že je snímek natočen jako dobrá skrytá reklama hudební tvorby sester Olsenoých a toho, jak se strašně baví kdesi na pláži řešením totálních kravin, které nikoho ani je samotné již po 5 minutách nezajímá a dále předváděním se toho, jak hrozně dobře se mají a jsou bohaté není nic jiného než ztráta času, jelikož film samotný má příběhově dohromady asi 20-25 minut. Zbytek jsou úseky zmíněné již výše. Příběh o ničem, herecké výkony o ničem a kamera hrůza, až bolí, v jednu chvíli mě napadlo, zda kameraman nebere nějaké tvrdé drogy. Doporučuji shlédnout pokud si chcete dobrovolně zvednout tlak, ale pozor na infarkt nebo možnost, že po shlédnutí snímku na tom budete hůře jak kameraman a budete vyhledávat tvrdé drogy, aby jste na tuto část svého života, kterou jste promrhali shlédnutím tohoto snímku nadobro vymazali z paměti. Bohužel se to zřejmě nepodaří.

plakát

Riddick (2013) 

Film Riddick je na vysoké úrovni co se efektů a akčních scén týče, avšak příběh a celý děj samotný jakoby byl napsán přes kopírák prvního dílu a film jako takový nabuzuje po shlédnutí celkový dojem toho, že scénárista i režisér celkem dost zaspali. Od filmu jsem očekával víc.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Film ztvárňuje Ameriku takovou jaká je a byla a vždy bude, a to hlavně byla v letech hned po válce... S názorem POMO, ač ho respektuji vysoce a jeho filmové kritiky uznávám, tak zde vysoce nesouhlasím, ba ho dokonce ho odsuzuji za předpojatost. Tenhle film je, byl a vždy bude ztvárněním U.S.A takovou jaká je, byla a vždy bude...zkorumpovanou bandou budižkničemů, kdy jen hrstka lidí jako tady u nás (pár nezkorumpovaných policistů) zachraňuje řád již tak dost zkažené společnosti. Kamera mě velmi silně nadchla pro detail, hlavně tehdejších neohrabaných přestřelek bez jakéhokoliv smyslu pro taktiku, tak pro znázornění sérií osob v tomto snímku vystupujících. Herecké obsazení bylo více než vydařené a kompletní ztvárnění celého filmu je a bude velmi silně emotivní, hlavně pro diváky, kteří mají smysl pro spravedlnost v jejím neohrabaném smyslu a také pro diváky, kteří mají rádi tento druh a zaměření filmu.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Nejlepsi sci-fi, ktere jsem kdy videl...ma tenhle film se muzu divat porad a porad dokola...Perfektni triky, herecke obsazeni a hlavne realnost bitev...