Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Velký draft (2014) 

Uáááá...Dyť to nedává smysl...Ani trochu...Je to bullšiát a používá to dělenej obraz v jeho nejhorší podobě...FUJ!...No a proto sem celkem zděšenej, že to má skoro 80...Da fak???

plakát

Mezi náhrobními kameny (2014) 

Skvělej film, jenom mě teď po asi měsící od shlídnutí překvapuje, že sem si ho musel osvěžit fotkama...Divný..

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Geniální šéfkuchař, co vaří špagety a dělá fakt moc dobrý tousty...Fakin nuda! Nechápu, že to má přes 70...A jesli to druhá půlka vypumpuje nějakym zázrakem na těch 70 nebo dokonce na 100 (podle třech nejmocnějších komentářů..haha HAHAHA), tak sorry, ale nedokoukal sem...

plakát

Temný bojovník (2014) 

Nick, kterej půlku svýho výkonu mhouří voko, k nezaplacení, Hayden by měl hrát víc, no a krusejdr, co terorizuje čínský císařský stráže, vojede princeznu a naučí mladýho císaře střílet z devítky...teda z luku, je taková ta nedělní pohádka, kterou nelituju, že sem jí viděl.

plakát

Rohy (2013) 

Harry Potter se od doby Harryho Pottera hodně herecky vysekal a ukazuje, že i když máte 145 cenťáků, tak můžete bejt dobrej herec. Už Dámou s černym mě dostal a tímhle kouskem se v mym žebříčku zařadil někam mezi Toma Cruise a Petera Dinklage. No ale aby nebyl tenhle komentář jenom o tom jak je kdo velkej... borec, musím tomuhle filmu vychválit scenérie, hudbu, dialogy a nápad. Výbornej zážitek kazil maličko jen ten všudypřítomnej katechismus a s ním spojená přehnaná koncovka. Nezkazilo mi to ale film natolik, abych neuvažoval i o pěti hvězdách. Za mě 85%.

plakát

Ledová archa (2013) 

Tak ten konec je můra každýho správnýho bílýho rasisty...To by se Danovi Landovi vážně nelíbilo...Jo a co je špatnýho na tom, žrát hmyz. Dyť za noc ho prej každej člověk sežere 3-5 kil. Nebo to je za život?...No ať tak nebo tak, ten film je děravej jak prdel a těch 70% mu tak asi sedí... Ještěže se aspoň tomu Chrisovi splní sen a vo tu pacičku nakonec příde. Ufff. A poslední rada pro survajvry v zimě, kterou sem si odsud odnes...Jděte směrem do hor...Legenda praví, že nahoře u sluníčka je teploučko jaxvině!

plakát

Lovci hlav (2011) 

...kurvasupersqělý...

plakát

Jízda na hraně (2013) 

Kevin Pearce, jeden ze dvou nejlepších prknařů před Vancouverem, na tréninku spadne na držku...a to doslova...a navic tak z deseti metrů. Libovej dokument o soupeření, o tom, jak důležitý je mít americkou rodinu a jak nahovno, je mít poškozenej mozek. Mimo jiné se taky dovíte (pokud máte aspoň minimální schopnosti čtení v xichtech lidí), jaký jsou tyhle špičkový boardaři kurvy...a taky i feťáci, protože pro ně to droga tutově je. Nebejt toho patosu, dal bych možná i 5*. Joo...a už nemám tak moc rád Shauna Whitea. :P

plakát

Prales tančících duchů (2013) 

Hodně silnej zážitek. Dokument o úplně normálních lidech, kteří pracujou, zakládají rodiny a když to nevychází, tak se rozvádí. Taky slaví, hádají se, mají se rádi i se občas nenávidí...A to vše uprostřed pralesa, vlastněni jinými lidmi a za stavu, kdy mohou o svůj domov přijít kvůli dřevařský lobby. Jo, a neustále přítomné je i náboženství...ale to snad všude, ne, civilizovanej světe? :D Já posílám spíš 5 hvězd než 4 a nakonec vzkaz pro slabý nátury: Nezapomeňte si vobčas zakrejt voči. ;)

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Fakin ósm..a líbí se mi, že Verbal, kterej se mi po vůli vymezuje vůči téměř všemu, nezklamal a srazil i tohle..a tentokrát neprávem..čtyry hvězdy pod vlivem a filmovej zážitek kurva silnej..a Travolta nebyl s přízvukem až zas tak trapnej...taxi vyliž Verbálku..:)