Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Ledová sezóna (2016) 

Tak jsem to dokoukal. Myslím, že jsem jeden z těch co hodnotí nadprůměrně. Ale bohužel tento film bych přirovnal k ranním novodobým pohádkovým seriálům, které běží ráno v televizi pro děti. Grafika silně podprůměrná, snad když hodně přihmouříte oči děj se dá zkousnoust...

plakát

Stážista (2015) 

Když přehlédneme občasně přeslazené scény a zaujme nás spíše hlubší myšlenka toho filmu, tak si myslím, že se musí líbit snad každému. Rozhodně velmi povedený film do dnešní velmi uspěchané doby. Jeden z mála filmů nad kterým sem přemýšlel i pár dnů po jeho shlédnutí. Možná je to tím, že sem v něm viděl i sebe v určité roli ale myslím, že stojí shlédnutí...

plakát

Byla to divoká noc (2015) 

Po velmi dlouhé době jsem se opravdu aspoň párkrát z plna hrdla zasmál. Poslední dobou bývají vtípky ve filmech ohrané a někdy snad nejsou ani směšné. Tento film rozhodně pár scének na zasmání má... Stojí za to na něj kouknout!

plakát

Marťan (2015) 

Od filmu jsem čekal o kapku více. Saozřejmě se mu neda odepřít zajimavý nápad (koho by nezaujal film o zapomeutém astronautovi na marsu vzdáleném milióny kilometrů). Nicméně čekal jsem více akce. Pokud by film trval o 30 minut méně dle mého by si mne získal o dost víc. Takhle sem musel sledovat dlouhé scény cestováním po marsu a další... Kdyby nebyl film tak dlouhý a měl větší spád neměl bych mu co vytknout. Protože nápad, obsazení, i to co se ve filmu astronautovi přohodí není vůbec špatné. I přes to stojí za shlédnutí Minimálně já jsem však z kina neodcházel jako super nadšený divák ale spíše jako divák, který průměrně strávil 3 hodiny svého času.

plakát

Hunger Games (2012) 

Absolutní špíčka mezi filmy posledních let. Film ukazuje rozdíl mezi společností, poukazuje na neustále kontrolování osob a majetku v chudších částech země, na nucenou práci, na vládu jednoho "vůdce". Jednoduše na jednu z možností naší ne příliš vzdálené budoucnosti. A to je dle mého důvod, proč film získal na obrovské popularitě. Nejedná se o film, který si pustíte a po týdnu nevíte o čem byl. Spousta lidí se nad filmem zamyslí a samozřejmě je také zasáhne romantická část filmu, lítost s oběťmi tamního režimu. Filmu se nedá odepřít kvalitní zpracování. A myslím, že napínavý konec pomůže tomu aby jste vyčkávali na další díl filmu. Za mne VELMI POVEDENÉ!

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Třetí díl téhle úspěšné komdie pokračoval ve stylu předcházejícíh dílů. Takže v ničem nezklamal ale ani nepřekvapil. Bohužel u každého dalšího dílu, jsem v určitých scénkách věděl co dále příjde. Tím film ztrácí překvapení a křivka zaujatosti jemně klesá. Proto se další díly jen málokdy vyrovnají prvnímu filmu. Nicméně i tak jsem se u filmu zasmál, protože tenhle typ komedie jednoduše baví a to i po třetí.

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) 

Jedna z mála show, kterou jsem sledoval opravdu pravidelně. Bohužel, nevím proč si tato show nenašla oblibu u většiny diváků. Myslím, že Leoš Mareš až na "přešlap" s Hruškou obstál. Vystupoval profesiánálně, dodal show kus svého charisma a zároveň občas kapku arogance, což není na škodu. Bohužel zapojeni Patrika nebylo úplně dobře vyřešeno, kdyby vystupovali bok po boku dalo by to show větší šmrnc. Mareš si často zachovával kamennou tvář a jen málokdy si dovolil opravdově se zasmát a tím rozesmát i diváky. Přišlo mi, že se v tomto držel zpátky a občas to na mne působilo dost uměle.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Film splnil očekávání, které bych od komedie s Sandlerem v hlavní roli čekal. Zároveň uměl překvapit hlubší myšlenkou v celém příbehu. Jedna z mála komedií u které jsem se zasmál a zároven v určitých částech opravdu zamyslel nad tím jak se v některých situacích chovat. Filmu nechybí vtípky, "zázrak" ve formě ovladače ale také drama či štastý konec. Zkrátka každý si najde ve filmu své. Rozhodně doporučuji se na film podívat, mne si získal.