Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Ledové království (2013) 

Frozen je opravdu nádherný animovaný film, který má všechno, co by měl mít. Nápadité postavy, nádherné písničky, vkusný humor a silný, zajímavý příběh. Okamžitě zařazeno do mých oblíbených filmů. Rozhodně si ho nenechte ujít!

plakát

Na sv. Valentýna (2010) 

To bylo tak sladké, až mě z toho rozbolely zuby. Ale co jsem vlastně mohla čekat jiného od sv. Valentýna? A taky jsem nic jiného nečekala. Možná proto se mi to i líbilo. Jen jedna věc a ta mi zkazila dojem z celého filmu. Miluju Taylor Swift a nenávidím Taylora Lautnera!!! A někoho moc chytrého napadlo zrovna z těchhle dvou udělat pár?! No nic, jinak pěkný film.

plakát

A Short Love Story In Stop Motion (2008) 

Krátké, výstižné, jednoduché a pravdivé. Pouštěla jsem si to několikrát. Navíc nádherná hudba, takže u mě není co řešit.

plakát

Legenda o Jiřím a drakovi (2004) 

Dvakrát jsem na to náhodou narazila v televizi. Doufám, že už se mi to potřetí nepřihodí. Když zavřu obě oči a narvu si prsty do uší, abych se zamyslela nad tímhle filmem, vždycky narazím na tu příšerně protivnou princeznu Lunnu, která se s Jiřím škube o dračí vejce. Asi bych teď měla říct, že to mohlo být lepší, ale já budu ráda tvrdit, že to mohlo být horší.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

Ach jo, upřímně doufám, že už nic podobného nebudu muset v životě absolvovat. Téměř dvě hodiny klišé a nudy (po pozdější rekapitulaci děje jsem si uvědomila, jak málo se toho za ty dvě hodiny stalo) jsou provázeny příšernými hereckými výkony, přítimností děcka, které připomíná postavičku z nepovedené počitačové hry a místo pořádného drama je sága završena totálním happyendem (který mi prostě k tomuhle žánru nějak nesedí).

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Kdo je duší aspoň trochu snílek, je na správné adrese. Na filmu se mi líbila atmosféra, která zobrazovala Paříž dnes, dříve a ještě dříve. Tak, jak ji vykreslil Woody Allen.

plakát

Deník princezny (2001) 

Na mě trochu moc velká šílenost plná trapasů mladé krásné princezničky, kterou hlídá její královská babička, ale proč ne. Vyloženě na pobavení ale dobré.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Čekala jsem něco podobného, jako byly Letopisy Narnie. A jsem ráda, že jsem se spletla, protože to, co jsem viděla posunulo hranice dětské fantazie někam úplně jinam - do světa, který si hrdinové sami utvoří, chrání si jej a bojují s ním. A pak je najednou život vtrhne zpět do reality, která je, bohužel, prostě taková, jaká je.

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Kdo by dneska neznal nespoutaného a vychytralého Jacka Sparrowa? Johnny Depp tady ztvárnil postavu piráta všeumějícího a všedokázajícího, který z kapsy vytahuje jednu hlášku za druhou. Z dalších herců bych zmínila Keiru Knightley a Geoffreye Rushe. Co se týče hudby, tak ta je skvělá!

plakát

Na vlásku (2010) 

Krásně a mile animovaný příběh, plný nečenaných zvratů a legrace. Od začátku do samého konce mě filmem prováděly vtipné scény a skvělá hudba i texty písniček, ale i vážné a napínavé chvilky. Na vlásku je jeden z filmů, na které se můžu dívat pořád dokola a jen tak mě neomrzí. Vřele doporučuji.