Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (11)

Rammstein: Ich tu dir weh

Rammstein: Ich tu dir weh (2009) (hudební videoklip)

Zpěvák Till Lindeman si nechal proříznout ústa, aby do nich mohl schovat rozsvícenou žárovku, světlo z jeho úst tak neni efekt.

Americký sniper

Americký sniper (2014)

Lebka, kterou mají vojáci v Bigglesově (Jake McDorman) jednotce na zádech je tatáž lebka, kterou nosí slavný komiksový mstitel "Punisher" na triku.

Arrow

Arrow (2012) (seriál)

Upravené Vertigo ze třetí série, která odhaluje největší obavy a hrůzy, je možná tatáž droga, kterou používal Scarecrow (Cillian Murhpy) ve snímku Batman začíná (2005) . Má stejný účinek a protože se jedná o stejné filmové univerzum DC, je tedy možné, že se jedná o identickou drogu.

Arrow

Arrow (2012) (seriál)

V 9. díle 2. série je v "ponorkové" scéně, kdy se Oliver (Stephen Amell) objíma s Shado (Celina Jade), vtrhnou dovnitř ozbrojení muži. Jeden začne mířit Oliverovi na obliček AK47 a druhý pistolí Walther p38. V dalším záběru z pohledu Olivera ale do místnosti teprve vstupuje doktor, který na něj touto pistolí začne mířit a je jedniný, kdo ji z celé posádky používá.

Annabelle

Annabelle (2014)

Představitelka hlavní hrdinky se shodou okolností jmenuje Annabelle Wallis, stejně jako děsivá panenka.

Silent Hill

Silent Hill (2006)

V původním scénáři mělo být příjmení rodiny DeSalvo (místo Da Silva), jako narážka na postavu Andrewa DeSalva z videohry "Silent Hill 4: The Room", která byla pojmenovaná podle sériového vraha Alberta DeSalva, tzv. Bostonského škrtiče.

Thor

Thor (2011)

Podle severské mytologie nepřijde Odin (Anthony Hopkins) o oko v bitvě s obry, ale obětuje ho za napití z vody moudrosti a poznání.

Prokletí

Prokletí (2005)

Původní sestřih byl o poznání brutálnější a vysloužil si omezení přístupnosti od 18 let. Po sestříhání však doznal značných změn a přístupnost byla zmírněna a upravena na 13 let s doprovodem rodičů.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007) (seriál)

Když Naruto v 73. díle trénuje s Kakashim přesekávání vodopádu, Kakashi řekne, že "vás deset" (klonů s Narutem) na to akorát tak stačí. Je jich ale jedenáct.

Naruto

Naruto (2002) (seriál)

V seriálu se objevují démoni z Japonské mytologie. Je jich 9 a lze je podle počtu ocasů řadit od nejslabšího po nejsilnějšího. Podle počtu ocasů jsou také pojmenování, a to Shukaku, Matabi, Isobu, Son Goku, Kokuo, Saiken, Chomei, Gyuki a Kurama. Posledním démonem je prapůvodní démon Juubi, z něhož poustevník 6 cest devítiocasé démony vytvořil.

Reklama