Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Popelka (2015) 

Vemu to z trochu jiného soudku. Pokud to není poučný film o psychologicky negramotném člověku (především seběvědomí) tak nevím proč si popelka nechala sr.. na hlavu. Důvody k tomu byli chabé, ale tady jde spíše o novou fresch fasádu k tomuto příběhu.

plakát

The Guest (2014) 

I na film nižší urovně a bez hvězdného obsazení má Guest co do sebe. Z tohoto snímku je vidět, že se stále dá udělat dobrý, ikdyž krapet béčkový film bez super efektů.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Bohužel mě tento snímek zklamal po příběhové stránce. Podobný koncept s mnoha filmy nenabízí nic nového. Vysoké hodnocení tohoto filmu poukazje na současný trend a to, že efekty mají přednost před příběhovou stránkou. Samozřejmě efetky nelze vynechat z hodnocení a taky proto za ně uděluji dvě hvězdy. Pro lepší pochopení mého pohledu si lze představit ten samí snímek jen bez takových efektů či počítačových simlulací. Lidé by tam běhali v opičích kostýmech prostředí by nebylo tak barevné. Tímto počinem by vystoupily chabé herecké výkony a chudý příběh.

plakát

Zombeavers (2014) odpad!

Ani kozy Cortney Palm nezachrání tuhle blbost.

plakát

P-51 Dragon Fighter (2014) 

Ze začátku toto béčko ujde později se stává opravdu nudné a předvídatelné. Lepšímu hodnocení nepomůže ani postava Českého pilota vybraného do speciálního týmu. V mnoha případech je vidět, že rozpočet byl úzký např., když se z příběhu dozvíte z úst onoho Českého pilota, že ne "no" znamená v češtine ano a naopak ano "yes" znamená ne. Co dodat animace ušla, příběh pokulhával a zbytek jako nesmyslné rozhovory, herecké výkony, hudba a další jsou jen hřebíky do rakve pro tento film.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Originalita tohoto seriálu si zaslouží 100%. Bohužel hned ze začátku musím říct, že děj probíhal asi tak jak by se to nikdy nestalo. Od první řady opakování těch samích chyb pořád dokola (Jesse měl být mrtví už po pěti dílech jeho hloupost se protahuje až do úplného konce) a ukňučené postavy, které většinu času probrečí rapidně snižují u mě známku. Hlavní problém vidím v délce seriálu, protože pět řad je opravdu moc. Protahování seriálu, je vidět ve dlouhých a zbytečných dialozích, kde se ztrácí děj. Zkrátit Breaking Bad na tři série o ufňukané scény a scény, kde Walt vysvětluje každý svůj prd své ženě a mumlajícímu synovi by mělo za následek větší dinamiku celého děje. Jak by řekl Walter junior aliaz Flyn aliaz zbytečná postava, která měla strávit na hlavní scéně o 50% míň času V-V-v-víc j-j-ak tři hvězdy nedám.

plakát

Planeta oceán (2012) 

Díky těmto dokumetům si můžeme uvědomit, že lidstvo je jen jedna menší kapitola v knize planeta.

plakát

Ledová sklizeň (2005) 

Věřím, že tento kousek by sklidil lepší hodnocení být viděn se stejným zpožděním jak tomu bylo zrovna v mém případě. Neviděl jsem hodně dlouho podobně stylový příběh, který by mne zaujal od prvotních titulků až do konce. Chladnokrevné povahy jsou dobře zasazeny do prostředí i roční doby, která jen umocňuje příběh. Na závěr jedna z mnoha výborných hlášek "Jsi mrtvej Royi. Nestůj tady a nepředstírej, že nejsi".

plakát

Sousedi (2014) 

Sousedské spory na druhou nebo jinak, když se studenti nastěhují do klidné čtvrti vedle začínajího manželského páru. Film nemá žádný strhující příběh ani chytré dialogy, spíše jde o za sebou jdoucí méně či více vtipné situace. Film pobavil a sednul mi do nálady proto 4 hvězdy.

plakát

Máma na tahu (2014) 

Film postavený pro amíky. Hlavní je rodina plus křesťanství a příběh už může být jakýkoliv. V tomto případě uječená neurotická zrzka vyrazí s kámoškama na pařbu. Před tím ona i její společnice svěří své děti manželům a může se jít pařit. Popisovat dál děj u těchto komedií nemá smysl. Hromada nesmyslných rádoby vtipných náhod dovede všechny na policejní stanici, kde si všichni pobrečí a řeknou si jak hrozné mámy jsou. To by nebyl amrický film aby vše dobře nedopadlo a proto jim pámbůh poslal do cesty dvoumetrového potetovaného týpka, který nakonec řekne neurotické zrzce pár vět o ježíši a vše je vyřešeno. V této chvíli je vše řetězovou reakcí napraveno a všichni jsou zas o něco šťastnější. Bez jakýchkoliv výčitek přihazuji toto béčko na hromadu mezi komediální béčka ostatní.