Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (82)

plakát

Londýnský gangster (2010) 

Ten film je supr, výborný, skvěle rozjetý, výborný Farrell, i hudba skvělá, prostě všechno výborné!!! jenže pak film skončil  a já si říkám: to je vše? to bylo ono? Prostě nějak mi přišlo, že to je výborně rozjeté, ale finiš k pláči.

plakát

Elysium (2013) 

Neskutečně chaotická kamera a střih, zbytek ušel....

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Mnohem slabší než 1. díl, opět je zde prokletí pokračování a sice vše co bylo úspěšné v 1. díle musí zde být zdvojnásobeno... Je zde vidět větší kapitál v zádech, ale jinak slabé. Možná jsem měl velká očekávání a ono to prostě moc nejde natočit kvalitní pohádku, ale abych byl upřímný, rozhodně je to lepší než Troškoviny, Janákoviny, Zelenkoviny a pod.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Ze tří Vánočních pohádek (O léčivé vodě, o Vánoční hvězdě) asi nejlepší, i když stále průměr. Herecky velmi dobře obsazeno, nejslabším článkem jednoznačně přehrávající J. Plodková (což mě trochu udivilo, vzhledem k jejím schopnostem). Skutečně pokud se někomu ve filmu líbí neustále úšklebky pak fajn, ale dle mě to z tý postavy dělá akorát "vola". Bohužel i tuto pohádku sráží neskutečná řada nelogičností a nesmyslného jednání, (chlap ve formě, nedoběhne ženskou s dlouhou sukní co si ji musí stále nadzvedávat, sestrojí sluneční hodiny, aniž by byl schopen určit počáteční čas v místech, kde slunce nezapadá). Rozhodně ale patří k té lepší části pohádek natočených v novodobých dějinách ČR.

plakát

O léčivé vodě (2020) (TV film) 

Něco podobného jako jsem psal u Štědrovečerní pohádky - O Vánoční hvězdě, neurazí, nenadchne. Pohádku kazí velmi špatný dabing a "Syndrom Texe Averyho" po požití vody dobré nálady....

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

parádní jízda, bez zbytečných keců a logiky s nejlepším kytaristou na světě :-), ale moc nechápu, proč se to jmenuje Šílený MAX? o něj tam vůbec nejde, je to spíše takový doplněk děje...