Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Hvězda za jeden fór. A to slovo "otrokářství" s ypsilon v zajímavostech. To jsem šel do kolen, že to tu musím na mobilu okomentovat. Film nestál ani za ten komentář, toliko ke kvalitě.

plakát

Já jsem štěstí tohoto světa (2014) odpad!

Moc gay, moc art, moc bimbasů, moc koulí, moc porno, moc nudný...prostě moc. Asi už nikdy do kina nepůjdu, protože tohle.... a to jsem byl opilej

plakát

TRIP (2011) (amatérský film) odpad!

:D :D :D to je dílo, ono to má režiséra, scénář i catering? :D super bžunda, má to všechno. Kucí z Třebový dorazej do práglu... kurvy, chlast, chlebíčky, láska tam je a dokonce i ten byznys se v Práglu zařídil. A ponaučení, že když si něco přejete, tak se to splní. Nakonec záběr na ty dvě telata z hip hop kempu...doják prostě. Pís bičis, viki viki skreč.

plakát

Kancl (2014) (seriál) 

Šteindler to uplně posral. Uplně. Světlé chvíle se objevují zřídkakdy a většinou v místech, který nekopírují originál, protože ten nezvládá scénář, režie ani herci. Ty jsou na tom všem asi uplně nejhorší...ikdyž ne...posral to Šteindler. A to ani ten scénář nemuseli vymýšlet...stačilo jen absolutně podělat původní. Odpad tomu nedávám, ordinace to přecejen není.

plakát

Warrior (2011) 

Film je docela nuda, nevim koho napadlo většinu pozornosti věnovat panu fyzikáři, ale je to ten hlavní problém. J. Edgerton je hrozně nesympatickej, bohužel je v záběru pořád a tím pádem asi nikoho nepřekvapí jak film skončí. Hardy je super, jde z něj strach, škoda, že z něj udělali na konci čubu. Nolteho si člověk taky zapamatuje, ostatní je výplň a nuda. Vlastně si už vůbec nepamatuju, co jinýho se ve filmu děje, ale pamatuju si, že se tam většinu času bohužel neperou.

plakát

Noční jízda (2013) 

Chlap jede hodinu a půl v autě a pořád telefonuje. To je člověku hned jasný, že to musí bejt super film. Nebýt tam Hardy, tak po tom patrně neštěkne ani pes, ale kdyby chyby. Samozřejmě si to člověk hned spojí s českou kinematografií a s tím proč něco podobného nejde udělat u nás. No prachy by na to asi byly, ale nevim kdo by to zahrál a především kdo by na to chodil, Babovřesky budou bohužel českýmu kinu vládnout ještě hodně dlouho.

plakát

To, co dýchám (2007) 

Absolutní kakanec. Nedává to smysl příliš málo aby si to člověk pamatoval. Jako film blížící se realitě se to nedá brát ani vzdáleně. Plus šíleně promrhanej casting. Whitaker je zbytečnej, jeho postava nedává smysl a vypadá to, že ani on nechápe co hraje. Přemožitelce upírů kupodivu nejde hrát ani hloupá zpěvačka. Hirsch pro změnu hraje polodementního nevybouřenýho úchyláka, což je zabavný, že k takovejm rolím musel dojít až před třicítkou. Bacon je strašnej, role dementní a nesmyslná. Andy Garcia neskutečně nudnej a v takovýhle roli okoukanej. Hvězdička za Frasera. Scénář mu sice kazí roli, ale vypadá u toho nejmíň hloupě. A to všeobecný srovnávání s Magnolií? Pfffch, to snad nemyslíte vážně, tahle hovadina??