Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (15)

plakát

Čarodějnice (2015) 

No jak jenom začít. Na to, jak jsem se těšil a říkal si, jak se budu s přítelkyní v kině bát, tak bohužel. Tento film byl spíše k smíchu. Celý kinosál se otřasal smíchy a kde? V Benešově . Není to horor, ale pouze slátanina. Herci docela ušli , ale scénář? " No ty vole! " Prý něco nového. Nemohl jsem se zbavit dojmu , že koukám na Čarodějky ze Salemu, nebo na nějaké volné pokračování. Pro mě strašné zklamání. 1* z pěti pouze za režii a za nic jiného.

plakát

Vice (2015) 

No ty bláho na co jsem si to pouštěl. Výkon Bruce Willise žalostný ,no ježiši to byla sr.... .Najednou skočíš do rozjetého vlaku a nevís, ani která bije. Posledních 10 min jsou snad nejzajímavější z celého filmu .Kdyby to nikdo nenatočil tak by udělal lépe než, aby jsem strávil svůj život sledováním takovéhoto shit .

plakát

John Wick (2014) 

No ty blaho žádná reklama v mediích, a takovýto skvělý kousek,ale je pravda, že režisér Chad Stahelski po snímku Constantin mě nezklamal. Kamera proste skvělá, příběh skvělý a herecké podání. John Wick ztvárněný Keanu Reeves je prostě perfektní, je vidět,že fyzická průprava z filmu 47 roninů a muž taiči se mu v tomto veledílu vážně, hodila hudba sedí jako prdelka na nočníček, no nemohu jinak než dát ***** je to jeden z mála filmů, na který se rád podívám znovu, a víte co jdu hned na to :-)

plakát

Ouija (2014) 

Taková lekavá duchařina, průměrná, ale dá se na to koukat žádný nový nápad tam není, ani nějaké překvapení dá se říci, že už od poloviny filmu jsem věděl, jak to skončí .A ten konec. S otevřeným koncem mě už začínají unavovat, herecké výkony nic moc, kulisáci si moc záležet nedali, skrytý vchod za přepravku no asi ne,ale jo dávám ***

plakát

Mercy (2014) 

Bylo to docela dobré, jenom mi tam vadilo to okecávání, ale jinak to šlo herci průměrný a scénář už z otřepanou tématikou čarodějnictví. Novinka je že se ji boji i kněz, ale podle toho kdo ho hrál se to dalo čekat. Mohl tam být pokus o vymítání, a potom by to bylo aspoň na ****, ale takhle jenom ***. Je to proste průměrný film z asi jednou hororovou scénou .

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Je až s podivem, jak se dá na tak snadném a vděčném tématu jako Želvy Ninja zkazit snad vše, co šlo. V první řadě bylo až obtěžující, že želvy, jsou ztvárněný jako černoši, a to jako retardovaný tak i kriminálník. Nejlepší byla snad jenom Megan Fox, která po Transformers neměla, asi do čeho píchnout tak šla do tohohle .Dávám jenom jednu hvězdu a to jenom kvůli efektům a jedné hlášce jinak by jsem dal odpad.

plakát

Jurský masakr (2012) 

No twl to bylo zase něco . Už na začátku mě mělo varovat, že průvodce v Africe dělá černoška,taková blbost ,no a potom žádné sci-fi to není. Docela mě už rozčiluje, který id... určuje jaký je to žánr, ale myslím že to byl pokus o komerční trik, ale ten film je tak špatný, že ani triky z dinosaury to nevytrhnou . Také to je jediné, co tento paskvil chrání před odpadem dávám *.

plakát

Grace (2014) 

Ale ano dávám 4 hvězdy bylo to perfektní. Kamera byla pojata tak jak jse ji už dlouho neviděl. Byď téma nebylo nic nového prostě Exorcista 2ale po dlouhé době horůrek u kterého jsem se i bál .

plakát

See No Evil 2 (2014) 

Tak tento film je docela dobrý, ale má to jednu chybu a to je konec. Ten je tak moc postavený na hlavu že se o nedá ani popsat. Jak je možné že po transfůsi chemikálií ta gorila ještě chodí.A nebo je tam taky jedna pasáž kde má zalepené pravé oko místo levého, ale Danielle Harris to kompenzuje její výkon je obdivuhodný hlavně když umírá přesto musím dát jenom 2 hvězdy. Něco my tam proste chybělo.