Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Mary Poppins (1964) 

klasika několikrát parodovaná a citovaná. Chytlavé písničky, dobré postavy. Bohužel pomalejší tempo a příliš dlouhé.

plakát

Gravitace (2013) 

Velmi zábavné skákaní z jedné vesmírné stanice na další vesmírnou stanici. I čtení manuálu k ovládaní lodi je tady napínavé. Bohužel ale chybí trochu lepší příběh.

plakát

Pepa (2018) 

je to vlastně o hovně film furt jsem čekal kdy Pepa něco udělá proto aby s dějem něco udělal. Když už se tak konečně stane tak je konec. Je jasný že o tom ten film je, bohužel je to hrozná nuda. A jak nám může být Pepy líto když se po večerech baví stalkovaní cizích lidí.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Náběh na skvělí příběh, bohužel mi to konci přišlo příliš uspěchané a vlastně takové nezasloužené. Sovičky jsou roztomilé, pěkné některé i hnusné, bohužel mě vlastně ale na žádné z nich nezáleží. O žádnou postavu jsem neměl strach a ani mi nikoho nebylo líto, i když jsem měl pocit že bych měl.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Je to krásné, prosluněné zpívá k tomu ABBA. Dost se to podobá vzpomínkám na první diskotéky i s tím že je ten příběh vlastně špatný celkem o ničem.

plakát

Síla psa (2021) 

Nejvíce mi to připomíná dlouhou cestu vlakem bet sluchátek. Koukáte z okna a je to pěkné, ale vůbec to neutíká a nejdramatičtější věc co se se stane, je ze si k vám sedne někdo kdo smrdí.

plakát

Smrt na Nilu (2022) 

Pěkný odpočinkový detektivní film. Vizuální a hudební stránka filmu je velmi dobrá. Kenneth Branagh si roli a režii užívá a je to vidět.

plakát

Spider-Man 2 (2004) 

Rozhodne nejlepší díl z Raimiho série. Skvěle znázornění problémů v osobním životě hrdiny, který kromě superhrdinských věcí musí řešit i ty všedně na, které nemá čas. Souboj v nadzemce je jeden z nejlepších soubojů v supersonických filmech.

plakát

Eternals (2021) 

Tak trochu jiná marvelovka . Snaží se vybočit ze zajeté šablony. Humor se tu nesnaží být každou minutu a díky tomu je tu vetší důraz na postavy. Bohužel je to pořád tak na půl cesty a tak to působí spíše jako takový pokus jestli to fanoušci MCU ocení a zatím to tak nevypadá.

plakát

Uncharted (2022) 

Hru jsem nehrál a tak nemůžu soudit jak dobrá adaptace to je. Nicméně jako film o hledání pokladu je dost průměrný se zapomenutelným dějem i postavami.A protože si nikdo už od začátku příběhu nevěří, tak ani zrady nefungují jako překvapivý moment. Akce je velmi povedená občas až na úrovni nejnovějších rychle a zběsile trochu přehnaně nereálná. A celkově je to spíše odpočinkový film který neurazí nenadchne.