Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tenhle seriál je pro mě srdeční záležitost. Opravdu dokáže vždy skvěle pobavit a má v sobě strašně moc pozitivní energie. Když si ho pouštím, tak nikdy nezůstanu u jednoho dílu.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Seriál o kterém jsem před prvním spuštěním nevěděl shola nic a o to víc mě pohltil. Vyrůstal jsem na amerických filmech z 80tek, hudbu s té doby miluji dodneška. A ST jsou poctou 80s. Už po první epizodě jsem věděl, že tohle bude něco speciálního. Mísí se tu prvky mysteriozního scifi, hororu, dětského světa, dramatu i vtipných momentů. Výsledný koktejl je smíchaný s neuvěřitelnou grácií :-) Dětští herci hrají přirozeně a je to až k neuvěření jak dobře. Postavy Dustina, Eleven si prostě zamilujete. A nejen je. Bratři Dufferové mají velký talent. Díky bohu, že jim Netflix dal šanci ho ukázat.

Podfukáři

Podfukáři (2004)

I první díl 5! řady mě dokázal překvapit nečekaným zvratem. I přes změny(nebo právě díky nim) v obsazení je seriál pořád originální, neokoukaný a působí svěžím dojmem. Neznám moc seriálů, kterí by v páté serii držely latku kvality tak vysoko. Bravo!