Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (151)

plakát

Vesmírná propast (2022) 

Horor!? Dělají si srandu? ... No, vlastně to byla hrůzostrašná nuda, to je fakt. Efekty pěkné, ale to je asi tak všechno.

plakát

Černé zrcadlo - Série 1 (2011) (série) 

Z prvního dílu se mi mírně řeno chtělo trochu blinkat, ale dal jsem na radu kamarádky a koukal i další dva díly z první série. Musím říct, že ty náměty jsou opravdu k zamyšlení. Většinou mají varovný charakter - něco jako "Tohle fakt nechceš!", ale faktem je, že zatím se společnost neomylně vydává právě touto cestou. Je to noukoukané, nápadité a dobře udělané. Rozhodně to člověka zaujme.

plakát

Sandman - Série 1 (2022) (série) 

Naprosto perfektně ztvárněné dílo. Je to úžasné, jak někdo dokáže čerpat z mytologie, reálné historie a to všechno zasadit do kontextu současnosti... ale kdo to dokáže ocenit? Kdo může všechny ty znalosti roztroušené po celé sérii znát a pochopit? Já jsem okouzlen a úplně unešen ;-)

plakát

Moonwalkers (2015) 

Tak to byla ta nejlepší měsíční hippiekonspirace, jakou jsem viděl. Chvílemi jsem měl pocit, že jsem taky chytil nějaké to lsd poletující vzduchem. Tohle by měl vidět rozhodně každý.

plakát

Bigbug (2022) 

Jako bych se díval na nějaké sci-fi ze 70.let. Nejspíš to nebude nic pro většinu dnešních diváků rozmazlených speciálními efekty, ale mi se ta myšlenka líbila a docela mě to i pobavilo. Takový robotí relax.

plakát

Stan Helsing (2009) odpad!

Bože, odpusť mi, že jsem se na to díval. Hrozně se stydím, už to nikdy neudělám. Lituju každé vteřiny. A vy se na to taky nedívejte - hrůza!

plakát

Moonfall (2022) 

Konspirace převedená do filmu :-) . Nebo to není tak úplně konspirace? Kdo ví? Hezká podívaná. Taková klasická americká katastrofie, ale myšlenka zajímavá.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Různí vetřelci, lidožrouti, šílenci s motorovou pilou, vybuchující vesmírné lodě a podobné pohádky - to se mnou vůbec nic nedělá. Ale tohle je tak odporně stresující, že když to začalo, měl jsem na prackách studený pot až do konce. Něco tak hnusně nepříjemného už jsem dlouho nezažil. Všichni tvůrci mají ode mne plný počet a Vám, pokud se chcete zbytečně vystresovat, to vřele doporučuju. Speciálně těm, kteří se bojí výše a trpí závratí :-D .

plakát

Interreflections (2020) 

Velmi dobře zmapované myšlení globálních elit. Mě jen jímá hrůza z toho, že jim musím dát za pravdu v tom, že lidé se prostě dobrovolně a ochotně nezmění sami od sebe, protože mají svého "boha peněz", kterému vše podřizují. Ke změně musí lidi někdo doslova dokopat a při tom pořádně nakopat... a nejspíš už na to nebudeme muset ani moc dlouho čekat. Za mlada jsem si myslel, že ta změna půjde dobrovolně, že to přece každý chce, ale zdá se, že jsem se v lidech bohužel dost zmýlil.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Vizuálně to je celkem dobře zmáknuté... jenže to je bohužel všechno, co film dokáže nabídnout. Dokonce i tak extrémní situace, kdy je potřeba se někoho zbavit v zájmu vyššího dobra, tady působí tak neslaně-nemastně. A ten způsob jakým se tam onen černý pasažér ocitnul... měla to být vědecká fikce, ne hovadina. Kdyby to udělaly děti ze základní umělecké školy, tak bych to ocenil. Ale na profíky, kteří se tím živí, je to dost velká mizérie.