Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Je to dort? (2022) (pořad) 

Náhodou - překvapivě dobrá tv show. Škoda přílišně afektovaného moderátora.

plakát

Dárek (2015) 

Po dlouhé době se v kinech objevil kvalitní film. Hlavní plusy - Dobře propracovaná zápletka a u filmu se nenudíte. Jenže to má své ale. Velká část lidí zde zmiňuje "totálně strhující konec" a to, jak byl příběh geniální. Příběh byl dobrý a myšlenka dobře zpracovaná, ale o nic geniálního nešlo. Ano, konec měl intenzivní spád, nepřišla žádná pořádá pecka, která by příběh převrátila naruby a vám to sebralo dech. ANO, na hlavního hrdinu byl přichystán pěkný dárek.. byl mu vpuštěn "jed do mysli", jak bylo ve filmu řečeno. Ale film proběhl tak ,jak se očekávalo, jen se to ke konci hezky přibarvilo. 4 hvězdy dávám proto, že film byl chytrý a diváka psychicky zasahuje - přesně tak, jak to má být. To, že konec nedopadl tak, jak jsem si tak trochu přála (-nějakým velikým zvratem), krade mému hodnocení poslední pátou hvězdičku.

plakát

Vpich (2011) 

Zajímavé téma, ale chabý zpracování. Po téměř celou dobu filmu se děje víceméně to samé a v posledních deseti minutach teda přijde ten konečný zlom.. Film se moc vleče a ve finále vás ani moc nedojme.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Tvůrci filmu si asi řekli - hmm, dnešní generace komunikuje přes Facebook a Skype, tak jo, natočíme o tom horor! Jde o tuctový horor pro dnešní puberťáky, kteří na filmy nekladou takové nároky. Ty slavný americký zkratky(i když se tim asi chtěli přiblížit realitě ) a až moc pohledný herci mě tam vážně velmi znepokojovali. Ano, přiznám, že jsem si několikrát zakryla oči, protože to bylo napínavý. Navíc se mi líbilo, jak na sebe ty špinavý puberťáci tvářící se jako skvělý kamarádi házeli špínu. Takže když to shrneme, drápala bych si u toho oči, ale nuda to není.

plakát

Láska a smrt (1975) 

Povedená, jen místy trochu kýčovitá komedie. Mnohokrát jsem se zasmála, jde o příjemnou oddychovku, ale napodruhé bych si to asi nepustila.

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

Skvělý film. Popis ani thriller mě nijak nezaujaly,a proto jsem neměla ani vysoké očekávání. Ovšem závěrečný zážitek mému očekávání až vyrazilo dech. Filmy tohoto typu bývají většinou nuda a bez akce, ale tento snímek je opakem. Když už se zdá, že známe závěr, přijdou dva překvapivé zvraty hned za sebou. Po celou dobu příběhu jsem ani nevěděla, o čem film vlastně je, když v tom si při posledních momentech říkám "Sakra,tak to jsem nečekala". Opravdu velmi povedené.

plakát

Chlapectví (2014) 

Nápad dobrý. Dojemného chvíle,s hrdiny se sblížíte,všechno je fajn,ale film je nuda. Vlastně jen koukáte na to,jak ti lidé žijí,ano,je smutné,co se jim v průběhu děje,ale z pohledu diváka mě to nebavilo. Film není j zahození, ale žádný zázrak.

plakát

Maminčin mazánek (2007) 

Místy trochu nuda a nic moc divákovi nedá. 3* za Diane Keaton a Jeffa Danielse,jež předvedli super herecký výkon. Neoriginální ani nijak vtipné, ale neurazí

plakát

Na parket! (2010) (seriál) 

Dvě xichtící se náctileté holky,které mají i přes tuny makeupu a neobvyklého oblečení působit jako obyčejné? Tancují v televizi v pořadu, který vlastně nemá ani smysl? A kam se poděla ta reálnost? Chytrý humor, NORMÁLNÍ herci a trochu té kreativity. Další z řady béček od Disney Channel.

plakát

Carrie (2013) 

Film mi přišel bez hloubky. Půlhodinu se neděje vůbec nic, další půlhodinu se Carrie učí pracovat se svými schopnostmi a za dvě minuty stihne zabít půl školy. Herecké schopnosti hlavní herečky mi přišly az přehráváné, nedůvěryhodné. Žádné drama, strach nebo až mrazení v zádech rozhodně nečekejte. Velká nuda.