Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Mysteriózní
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Modrý samet (1986) 

Nejlepší Lynch. Tady je pár užitečnejch rad, který tě Modrej samet může naučit: 1) někdy je těžký říct, jestli je někdo detektiv nebo perverzák. 2) dopis z lásky je kulka z pistole. 3) mrdat Heineken.

plakát

Duna (1984) 

David Lynch nebyl dycky David Lynch. Před svym masterpiecem Modrej samet, ztrácel čas jak svůj tak všech ostatních s odpornou, zmatenou, děsivou, hnusnou, debilní a nesnesitelně marnou adaptací sci-fi novely. Trapas. Jestli seš filmovej nerd a máš ňákej seznam toho, co chceš vidět, tak si tohle odškrtni a prostě všude řikej, žes to viděl. Tip. Zapiš si to.

plakát

Sloní muž (1980) 

David Lynch: "Jó, tak ty si myslíš, že umim jenom jedno? Jenom temný, surrealistický noční můry, jo?" STŘIH "Co je? Že je to nádherný? Nemůžeš přestat bulet? Celej tvůj víkend je emocionálně v prdeli? TAK TO MÁŠ BLBÝ!"

plakát

Sedmá pečeť (1957) 

Nechápu vocogou, ale neměj strach, vole, můžu si pozdějc přečíst článek na netu, proč je tohle tak skvělý.

plakát

Jako v zrcadle (1961) 

Žena pod vlivem byla vydaná stejnej měsíc.

plakát

Persona (1966) 

v níž Ingmar Bergman stvořil tumblr.

plakát

Hodina vlků (1968) 

Film naplněnej symbolama, což je nejasnejší indikací úpadku umění obecně. Když kniha nebo film není schopnej vytvořit hodnoty uvnitř sebe, ale musí se natahovat k jinejm kulturním artefaktům, není to nic jinýho než koncese k porážce.

plakát

Podzimní sonáta (1978) 

Přijde mi jakoby Bergman místama sám sebe parodoval.