Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Shortbus (2006) 

Indie blbůstky mám ráda. Ale taky nehledám v každém filmu poselství, revoluční inovaci nebo snahu šokovat, jako asi většina komentátorů tady, takže jestli patříte k druhé části, raději se Shortbusu vyhněte :)

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Tak strašně strašné, až to bylo místy dobré... Nic pro slabší žaludky a po repete taky netoužím.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

V nějaké statistice se uvádělo, že většina žen v seriálech má jen doplňkovou funkci a když už tam jsou, většinou ani nemluví. Kéž by to byl případ i tohohle. Banda holčiček, co se zapomněla v pubertě, nenaučila se ani pořádně mluvit, natož aby se našla zápletka, nebo něco, co by člověka jednoduše zaujalo. Pokud není divák zrovna masochista a nechce si uživat "hate-watch", tak se Girls raději vyhne.

plakát

Bídníci (2012) 

Rozhodně skvělé, ovšem na pět hvězd by to bylo, kdyby do role "dospělé" Cosette a Mariuse vybrali někoho pořádného a ubrali digitálních blbůstek. Jinak ale klobouk dolů.

plakát

Na cestě (2012) 

No, víc asi čekat nešlo. Stewart podle očekávání mimo a naprosto nesnesitelná, zato Viggo jako Starouš strašně překvapil, při první promluvě jsem měla pocit, že Burroughse vzkřísili :) Celkově se to trochu táhne, ale na americkou krajinu a hezké auta se dobře dívá.

plakát

You Instead (2011) 

Bahno, skvělá muzika a želízka, no neberte to :)

plakát

Jurský park (1993) 

Ale nejlepší na tom stejně byla Chaos Theory v podání mumlajícího Goldbluma :)

plakát

Bez kalhot (2012) 

Soderbergh je známý střídáním mainstreamu a alternativy mezi svými filmy. V tomhle kousku se je pokusil zkombinovat a ne bez úspěchu. Jednoduchý příběh s perfektní kamerou, střihem a zvukem (taky pečlivě vybraný soundtrack). I z reakce spoludiváků v kině bylo poznat, že se jim něco nepozdává, že dostávají navíc něco o co si neřekli :) Čili Soderbergh si to u mě po Haywire pěkně napravil. Jenom z Tatuma mám pořád rozporuplné pocity.

plakát

Vnější svět (2010) 

Film je sice nazvaný Vnější svět (nebo Svět mimo nás), ale je tak snadné vidět paralely a inspiraci ve světě kolem nás, až z toho člověku není dobře. Málokdy jsem nějakým filmem tak fascinovaná a zároveň si říkám "Kdy už to sakra skončí?". Skoro to vypadá, jako by se David Lynch dal na animaci a halucinogeny po kýblech... Hrozně rozporuplné, ale po prvním shlédnutí za 5*.