Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (478)

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Jak je The Gray Man pohodove nad veci, tak tohle (s pocitem sebedulezitosti) slukuje vlastni lusteninovy prdy.

plakát

The Gray Man (2022) 

Brak? Ano, ale jakej vydarenej! Akcni reklama na VAG s prisernejma pocitacovejma trikama, nesmrtelnejma hlavnima postavama, Zizkou v Azerbajdzanu, teleportujici se 11kou a spoustou dobre obsazenejch xichtu. Aneb, "jmenem zakona nechte toho!"

plakát

Běžící muž (1987) 

Mozna jenom dystopickej akcni brak a pro nekoho nejhorsi ze vsech Arnoldovejch pocinu. Na druhou stranu velmi prilehavej komentar na "kulturu" TV zabavy (Kotel, Co na to Cesi,...) a hitovka z video pujcovny (hvezdicka navic).

plakát

Defendor (2009) 

Na prvni pohled splasena komedie, ve skutecnosti solidne obsazene spolecenske drama o dusevne narusenem zamestnanci mestskych sluzeb, jehoz jedinym unikem z reality je alter ego komiksoveho super-hrdiny bojujiciho proti bezpravi. Jak ma film z pocatku velmi solidne naslapnuto, tak se ke konci scenar rozkutali, jako sklene kulicky na cvrnkani.

plakát

FM (1978) 

Jak vydarenej to ma soundtrack, tak slabej to ma (deus ex machina) scenar. Radsi si pust Airheads.

plakát

Minimalism: A Documentary About the Important Things (2016) odpad!

Mam rad minimalismus, ale tenhle "dokument" je vlastne hodinu a ctvrt dlouha kruhova onanie "predstavitelu" o tom, jak jsou uzasni. TL;DR: radsi si heslo "minimalismus" vyhledej na netu, dozvis se mnoho uzitecnych informaci a za neporovnatelne kratsi cas.

plakát

Čínský syndrom (1979) 

Pekne natocene, solidni herecke vykony, zajimave i kdyz lehce predvidatelne tema (kapitalista bad). Nebyt toho slunickarskeho konce, mohl to ve finale byt (pro laika) velmi zajimavy film.

plakát

Na špatné straně (2018) 

Deravej scenar, interiery jak televizni inscenace a hlavne naprosto komicky prestrelena delka tohodle pokusu o stylovej krimi akcnak, jsou neduhy, ktere povedena hudba, ani banda povedomejch xichtu nespasi. Jak byl tomahawk paradni a blok povedenej, tak je tohle otresny. Snad bude mit Riggs v patem pokracovani vetsi stesti.