Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 077)

plakát

Zatôichi abare tako (1964) 

Takové charisma každý své postavě nedá. Charakter slepého maséra je opravdu vytříbený.

plakát

Zatóiči kjódžó tabi (1963) 

I čtvrtý díl volně navazuje na předchozí. A i čtvrtý díl je super. Ichi je úžasná a velice dobře napsaná postava. Navíc Šintaro Kacu je fantastický. Slepotu bych mu věřil bez problémů.

plakát

Šin Zatoiči monogatari (1963) 

Zatoichi má dramatický vývoj. Výborný zabiják, který nechce zabíjet. Čestný, se smyslem pro spravedlnost, ale problémy si ho vždy nějak najdou. Nakonec je vyřeší švihnutím meče, ale jeho smutek a rozervanost je patrná.

plakát

Zoku Zatóiči monogatari (1962) 

Kratší, ale svižnější a akčnější snímek. V krátké stopáži dvakrát více soubojů. Do toho se dovídáme více o minulosti hlavního hrdiny. Tohle se mi líbilo víc, než první díl.

plakát

Zatóiči monogatari (1962) 

Dlouho mi starý Zatoichi unikal. Ale je to škoda. Výborně vykreslená postava a líbivá filozofie to dotáhnou i přes v podstatě minimální choreografii.

plakát

Fallout (2024) (seriál) 

Po právu plnej. Výborná věc a velká sranda. Dobře, ke konci to ztrácí tempo, ale zdařile to zachraňuje vynikající Ghoul. Tu postavu pozlatit a vystavit.

plakát

Chudáčci (2023) 

Někdy se vám naskytne pohled na film, který vám prostě nesedne. A pro mě je to tohle. Budiž, za experimentálnost a nějakou konzistentnost dávám ty dvě. Ale všechno ostatní je vesměs... Pseudointelektuální blbost.

plakát

Defiant (2022) 

Je nad slunce jasné, že to má být moderní čínský Zatoichi. Ale nemá to snahu ho vyloženě napodobovat a je to své. Však Zatoichi má za sebou desítky let historie a velikou spoustu filmů, takže vliv prostě mít bude. Tohle je dobrá rubačka, bez většího tlaku na příběh. Je to přímočaré, ale slušně natočené. Líbilo.

Časové pásmo bylo změněno