Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Naprostý klenot mezi seriály... Úžasná podívaná, každý díl byl jak celovečerní film, prostě nádhera... 1. Série - 95 %, 2. Série - 90%, 3. Série - 85 %.... Naprosto úžasná souhra intrik, politiky a dokonalá knižní předloha a neomezená fantazie George R.R. Martina.... Osobně mám nejradši Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Tyrion Lannister, ten je prostě nejlepší ze všech.. :)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Naprosto GENIÁLNÍ seriál !!! netušil jsem co v sobě Bryan Cranston a Aaron Paul mají !!! Prostě bomba, pro mne jeden z nejlepších seriálů vůbec !!!

Narcos

Narcos (2015)

Exkluzivní !!! Nemá chybu 😱

Sherlock

Sherlock (2010)

Bloody good job !!! Já ty Brity prostě žeru.... ve všem co udělají, tak nechají kousek duše a není to ta většinou Americká slátanina... Jsem prostě nadšený a z hereckých výkonů hlavně... " Benedict Cumberbatch " ten to zvedl o level výše !!!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Nejlepší válečný seriál všech dob, miluji ho a milovat budu... Můžu na něj koukat pořád dokola a nikdy neomrzí, prostě nádhera..!!

Spartakus

Spartakus (2010)

Prvně jsem si nebyl moc jistý zda se na tento seriál vůbec kdy podívám, nějak jsem se k tomu pořád neměl, ale..... První série se mi dostala do rukou a byl jsem jak v Jiříkově Vidění, úžasná podívaná se skvělým hereckým obsazením, detailnost bojů, intriky, soucítění s postavami, to vše by měl seriál mít a já jsem vše dostal.... Mrzelo mě, že zemřel Andy Whitfield, protože on byl ten "Pravý Spartacus" sedělo mu to jako prdel na nočník. Ale co se dá dělat, přišel jiný herec, který ho ovšem nijak nezkazil a stále to byl ten skvělý seriál, akorát se na to těžko zvykalo.. Jednoznačně seriál patřící mezi mých TOP 5.. !!