Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Banshee

Banshee (2013)

Pokud hledáte nějaký seriál kde budete hltat jeden díl za druhým tak rozhodně doporučuji Banshee. Za mě nejlepší krimi-akční-prcající seriál co kdy byl natočen. A taky jeden z mála, který si dokázal po všechny série zachovat svou kvalitu. Zrovna jeden z těch, který končit rozhodně nemusel.

Dámský gambit

Dámský gambit (2020)

Ač jsem si říkal, že po seriálech a minisériích jako Band of Brothers, The Pacific, Lost či Prison break, už nikdy v novodobé historii na nic tak úchvatného nenarazím, tak jsem sakra rád, že mě něco takového posadilo na prdel. Naštěstí existují lidé, kteří z něčeho tak nudného a nezajímavého jako jsou pro mě šachy ( omlouvám se všem ortodoxním hráčům ), dokáží vytěžit absolutní maximum, že i když o té hře víte úplný prd, tak se od té obrazovky neodtrhnete. A díky bohu za uchlastanou a napráškovanou Taylor-Joy, s kterou bych si dával teplý srpchy až do rána. Snad se ještě někdy v budoucnu potkáme. Stačilo 20 minut a už jsem věděl, že tady se schyluje k něčemu velkému, zatraceně velkému.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Nejkultovnější kult seriál ever. Skvělé herecké výkony, krásné herečky i prostředí, mysteriozní zápletka, časté ''what the fuck'' scény a do toho všeho perfektní soundtrack od Badalamentiho. Prostě David Lynch ve své nejlepší podobě. Někdy mě trochu štvaly ty VKVčka mezi jednotlivými postavami ale nic strašného to není. Co velice oceňuji, je velmi důstojné pokračování po téměř 30 letech, ani v poslední řadě Lynch neopustil od svých masterpiece momentů, např. tančící Audrey v sále na stejný song jako v první řadě před těmi x desítky let v bistru musela dostat do kolen všechny zaryté fans. Anebo moment, kdy čumíte asi dvě minuty na detektivy před budovou jak kouří a nepadne tam téměř ani slovo. No a třešnička na dortu je osmý díl třetí řady, kdy, pokud budete trpělivý a do seriálu se opravdu pustíte, zažijete tu největší dávku mindfucku v seriálové historii.