Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Spící město (2021) 

Originální námět na české poměry. Celkově mi to nepřišlo špatné, ale nesedělo mi tam několik věcí. Herecké výkony nic moc, ať už dospělých nebo dětí. Nebylo to zkrátka dostatečně přesvědčivý. Scény v noci byly jen těžko koukatelné. Atmosféra byla jako na houpačce, místy skvělá, místy nijaká. Za mě 55%

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Za mě je to dost solidní pokračování prvního dílu, který byl super. Bez debat je to díky Evíkovi Green, která je tak hot, že by na ní šlo dělat palačinky a taky spoustu dalších zvrhlostí. Solidní akce, kvalitní efekty a vizuál, děj celkem předvídatelný. Já si to užil, ale další díl už netřeba.

plakát

Sedm (1995) 

Tak ten závěr je top, o tom žádná, ale celý film je skvělý. Uměl bych si představit, že kdyby tam byly ty vraždy v přímém přenosu, rázem by z krimi-thilleru byl brutální horor. Brada Pitta moc nemusím, jsou lepší herci, ale tady podal dobrý vykon. 9/10 sériových vrahů doporučuje tento film 😄

plakát

Constantine (2005) 

Jeden z filmů na který se podívám s chutí kdykoliv. Parádní komixový příběh, skvělá atmosféra a herecké výkony na výbornou. Dohromady to tvoří báječnou podívanou. Taky bych bral takový hloubkový čištění plic a začal pěkně s čistým štítem úplně jinak.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Jeden z mých oblíbených filmů. Skvělé herecké obsazení, příjemná hudba a celková atmosféra filmu se mi zkrátka moc líbí. "V Praze asi nemaj šutry" 😄 top

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Skvělá reklama na divadlo. Zatím nejlepší představení jaké jsem viděl. Donutil i ostatní naprosto geniální. Není co bych vytknul, parádní zábava. Co? Bože? :D

plakát

Perníková věž (2002) 

Místy dobrá scénka a místy dobrá hláška. Příběh nic moc, a subjektivní pohled tvůrců na drogy. Ve skutečnosti to takhle není, ale beru to s rezervou a jako věc, co si někdo zkrátka vymyslel a takto nám ji prezentuje. Dejme tomu. Možná to ty dementy alespoň odradí. Drogy nejsou pro hloupý lidi, to nemůže nikdy dobře skončit.

plakát

Bitva o planetu Terra 3D (2007) 

Robůtka Giddyho chci !! Je super !! Stejně jako celý animák. Skvělá hudba, příběh s hlubší myšlenkou a poselstvím, kamera, trošku starší typ animace, ale dá se to. Za mě je to velmi povedený kousek nejen pro mladší diváky.

plakát

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) 

Hlášky z tohodle filmu zlidověli a že jich je. V podstatě co scéna to perla. Jedna z nejlepších našich komedií bez debat.

plakát

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (2005) 

Pro vysoké hodnocení mám své důvody. Je to kultovní kousek, který si vás získá, nebo zkrátka ne. Hlášky z tohodle filmu s kámošema používáme dodnes. Je to tuším poslední film úžasné Stelličky Zázvorkové na kterou nedám dopustit. Kombinace humoru a smutku na mě prostě funguje.