Reklama

Reklama

Poslední šance

  • Česko Zběsilý útok (více)
Trailer 1

Elitní jednotka Navy SEAL vedená poručíkem Blakem Harrisem (Scott Adkins) a mladší analytičkou CIA Zoe Anderson (Ashley Greene) musí získat zajatého islámského teroristu z ostrovního vězení CIA a tajně ho převézt do Washingtonu. Ocitnou se v pasti, když na ně během eskorty zaútočí povstalci, aby vězně osvobodili. On jediný má však informace, které mohou pomoci odvrátit teroristický útok a zachránit tisíce lidských životů. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hlavní důvod, proč Scotta Adkinse považuji v současnosti za neohrozitelnou akční hvězdu číslo 1, je jeho nekompromisní mistrovské bojové umění, které dává světu na obdiv ve většině svých nadupaných řezničin, jenže jakmile místo ran a kopů začne využívat dalších prostředků, už to taková hitparáda není a s tím mám právě krapet problém i v tomto filmu, jehož kvalitu a zábavnost tím ovšem v žádném případě nesnižuji, jen mám prostě Adkinse raději ve filmech, kde se od úvodních titulků až po ty závěrečné probije, než prostřílí, ale fajn, respekt mám nakonec i k této střílečce, jejímž nejvýraznějším prvkem je každopádně určitě fakt, že je natočena prakticky na jeden záběr, což je zatraceně osvěžující a efektní nápad, který se navíc ujal a vytvořil tak z One Shot vážně dynamickou a intenzivní jízdu, kde se závěru nedožije skutečně mnoho postav a příliš odpočinku si tu tedy divák vážně neužije. Zápletka je jinak očekávaně dost jednoduchá, nicméně i tak dokáže navodit párkrát momenty napětí, každopádně celá je podřízena hlavně co nejvíce akčním pasážím, a těch tu je vážně hodně, zároveň je ona akce i dost drsná a nekompromisní, i když u Adkinsových filmů jsme zvyklí ještě i na mnohem větší jatka, základem ovšem je, že působí přesvědčivě, přehledně a na finanční stránku filmu i dost kvalitně. Normálně bych tak hodnotil asi i výš, nicméně právě vzhledem k ostatním Adkinsovým filmům budu tentokrát přísnější, jelikož od něj prostě vždy čekám naprostý top akční zážitek, a toho jsem se v případě One Shot nedočkal, jako béčková akční palba nicméně určitě silný nadprůměr. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím ochrnutou primabalerínu Scocota Asskinse v hlavní roli opravdu dobrého, svižného, napínavého a výborně, výborně (ano 2x!) natočeného onlajn akčňáku s dialogy vymykajícími se jeho obvyklému standardu přípravky pro mongoloidní rétory a hudbou nezkopčenou z „Busty MILF stufed with black monstercock“, v němž nebude opět vypadat jako retardovaný bukanýr, s dusivým smíchem jej pošlu do zevního genitálu s tím, že je to asi tak stejně pravděpodobné jako Árny v homopornu. No tak mě ten smích přešel, no. Vyhlášený céčkový bukvoid poprvé ve své kariéře nepůsobí jako přitroublý BABY SEAL a jeho baráková deratizace islamistů nožem na wombaty je, zejména díky famózní jednozátahové kameře, naprostý vrchol akční sezóny. Arnold by asi měl pomalu začít depilovat. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prvych 20minut pohodovych bez logickych preslapov a vyzeralo to konecne na priemerny akcak. Zial, az kym nedojde na prvu a jedinu nepretrzitu akciu. Nuz, hned je zjavne, ze pri jej nakrucani nemali ziadneho taktickeho poradcu a kopia jeden logicky bullshit nad druhy. Smery strelby, kamera, uhyby, pocty nepriatelov, proste "biju" do oci. A co sa tyka herectva, akurat Ryan Phillippe je ako tak uveritelny. Snad i predstavitel zadrzaneho. Scott je konstatny jednotvarny B-ckovy akcny herec, ako svojho casu zacinajuci Van-Damme. (ten vsak aspon v dramatickych novsich kuskoch ukazal i ine polohy) Slabota a cajicek, prekvapilo ma hodnotenie na imdb, toho casu 58%. Uz dvojhviezdie je nadhodnotene. Neodporucam za triezva. :) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Chlapský film kde je príbeh jasný, teroristi útočia na základňu a našou úlohou je ochrániť iného teroristu, ktorý vie kde je bomba. Skoro od začiatku do konca čistá akcia, kde sa neustále strieľa a zabíja. V tomto je film skvelý, akcia je natočená bez strihov čo je skvelé a Scott tu masakruje jedného za druhým. Aby som bol nadšený to nestačilo ani zďaleka, nato mi treba minimálne viac príbehu, soundtrack a výraznejšie postavy. U mňa tak za 3*. PS: nechápem ako z jedného nákladiaku vyšlo tak 200 džihádistov ale nevadí. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatické béčko natočené jakoby na jeden záběr. Děj se odehrává v podstatě na jedné vojenské základně a akce je požehnaně, především přestřelky, ale dojde i na pár hezkých likvidací s nožem a trochu soubojů. Stealth akce v půlce je parádní, Adkins fajn. I přes nízký rozpočet, slušné 4 hvězdy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Celý film bol natočený na pôde bývalej vojenskej základne RAF Bentwaters. (Real Tom Hardy)
  • V úvode filmu sa dozvedáme, že sme na utajenej základni niekde v Poľsku. Preto nedáva zmysel, aby nákladiak, ktorým prídu teroristi, mal pravostranné riadenie. (Johnny.ARN)
  • Názov filmu One Shot môže odkazovať aj na spôsob natočenia filmu, pretože nemá strih a tým pádom je nakrútený na jeden záber. (Arsenal83)

Reklama

Reklama