Reklama

Reklama

Candy Land

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdánlivě naivní a zbožná mladá žena se ocitá v ilegálním světě sexuálních pracovnic na zastávkách kamionů alias „ještěrek“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Truck stop sex workers a jejich kunčafti vs. evangelická dívka, co je nástrojem patřícím do giallo odesílá směr Království nebeské. Autorská inspirace v Bavovi a realismu Bully od Larryho Clarka, povedený casting od young Lindy Hamilton v hlavní roli až po posledního nemytého kamioňáka, který dá 40 babek navíc, když to bude bez pláštěnky, absence snahy o nějaký sociální komentář a nepředpokládaný přeživší celé té nábožensky motivované zabijačky. Že některá mrtvá těla na koberci zjevně dýchají a že odpočívadlo v Montaně má bez nějakého výraznějšího zájmu policie 2,5 mrtvoly na metr čtvereční, taktně přejdu. Apropo, je fascinující, jak kvarteto Baldwinů s nástupem důchodového věku splývá do jedné podoby.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První sexploitation roku. Příběh pojednává o prostitutkách uspokojující nadržené kamioňáky, ke kterým se přidá jedna silně věřící dívka ze sekty, aby vykonala očistu. Máme tu tedy střet náboženství a prostituce, zkorumpovaného šerifa a americký zapadákov v Montaně. Vizuálně to není až tak levný, jak by se mohlo na první pohled zdát, je to docela zručně natočené, holky se nahoty nebojí ( vzhledem k tématu jsou však dvoje kozy nedostačující) a žánrové potěšení tu nemá příliš velké zastoupení. Většina vražd je buď mimo záběr, anebo je vykonána stejným stylem ( bodnutím do břicha), žádný gore nečekat, jen trochu krve, což dnes nikoho ze sedačky nezvedne. Došlo tu i na gay znásilnění a jednoho úchylného faráře, což jsou asi nejzajímavější scény, ten zbytek nenabídne bohužel nic nového a ani nepřekračuje hranice v žánru. Je to krátké a koukatelné, tedy neurazí. 5.5/10. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-To je určitě první pička, co jsi viděl, viď?- Psychopatická pánbíčkářská čubka se rozhodne očistit svět od hříšníků, respektive očistit ty chudáky, aby mohli vstoupit do Království nebeského. K tomu jí pomáhá dýka ukrytá v kříži. Jako doupě hříchu, které je nutno vyčistit, si vybere hambinec na odpočivadle pro kamiony. Mrtvol je požehnaně a poslední čtvrtině nelze upřít emocionální napětí. Určitým problémem je, že zde nenajdeme žádnou vyloženě kladnou postavu, s níž by se člověk mohl ztotožnit. A když vidíte, jak nikdo nepojme ani kapku podezření, začíná vám být osud postav lhostejný. Především první polovina je až nezáživně civilní, alespoň samotný závěr tak nějak potěšil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi grindový nádech, bavilo mě prostředí zapadlého motelu kdesi ve vysušené části Montany a konečně mi sedla sestava holek, které se toho vůbec nebály. A vlastně i ta zápletka byla krásně braková. Jenže vzhledem k tomu, že se nejspíš mělo jednat o exploiťák, tu bylo málo krve. Teda krve bylo dost, ale to, jak k jejímu prýštění došlo, byla vesměs nuda. Snad až na jednu scénu to bylo vesměs o fádním bodání a to mě nebavilo. Příště ušetřit na Baldwinovi a vrazit prachy do nějakého toho gore. Ale jinak celkem ucházející jednhubka. 55% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času to bolo za slušné tri. Dialógy mi prišli nedotiahnuté a príbeh dlhšie stagnoval okolo života prostitútov bez nejakého výraznejšieho vývoja. Približne od polovice sa však rozbehol celkom podarený sektársky horor. Od návštevy Thea som zostával v napätí a premýšľal, kam sa cesta vraha uberie, a či niekoho na scéne ušetrí. Olivia Luccardi bola v role Remy naozaj dobrá a najviac som si užil jej scénu SPOILER s Levim (pripomínal mi Roryho Culkina z hororu Jack Goes Home), ktorého odmietala nohami pustiť, až kým „dosiahla svoje“. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Len niekoľko týždňov pred natáčaním sa produkcia presunula z Oklahomy do Montany, kde prebiehal aj dej filmu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama