Reklama

Reklama

Candy Land

Trailer 1

Obsahy(1)

Zdánlivě naivní a zbožná mladá žena se ocitá v ilegálním světě sexuálních pracovnic na zastávkách kamionů alias „ještěrek“. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

rollman1 

všechny recenze uživatele

VAROVÁNÍ!!! Nic pro zapšklé jehovisty klepající jednou týdně na dveře s knížkou o vykoupení. Do tohoto snímku jsem šel opravdu naslepo, takže jsem si nemohl udělat obrázek z traileru atd. Mladá služebnice Pána Krista, začne vybíjet osazenstvo jednoho motelu, které tvoří prostitutky a nadržení křupani. Nechybí občasná nahota (2x hezké kozy, jeden bobřík odvahy, plus nějaké to chlupaté podpaží, mňam) a trocha krve. Bodycount je sice vysoký a holky z červeného gauče padají jedna za druhou. Přesto se však jedná o takedowny stylem: Já tě někam něčím bodnu a ty jakoby krvácej. Nic víc kromě jedné rozmlácené půlky hlavy tady prostě není. Postavy jsou taky děsně hloupé a nedojde jim, že vraždy začnou hned, jak se objeví dívka v modrých šatech s krucifixem přilepeným k vagíně. Takže čistě průměrná podívaná, která se na konci trošku rozjede, ale nenabídne nic, co bychom neviděli jinde a lépe. I tak se ale jedná o stravitelný kousek, který určitě neurazí. Soundtrack je super a na některé holky se pěkně kouká. V rámci subžánru docela ok. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príjemne krvavá vyvražďovačka, v ktorej sa pekne stretáva porno a náboženstvo. Skupinka sektárov chce „očistiť“ motelové štetky, ktoré rady uspokojujú kamionistov, tie to však s výsmechom odmietnu, a čoskoro ich to bude mrzieť, pretože jedna dievčina z danej sekty sa k nim zdanlivo pripojí, aby očistu vykonala po svojom. Najviac mi bolo ľúto toho starého farárka, ktorý si k nej prišiel užiť, konečne heterosexuálne orientovaný farár, ktorý dokonca nie je ani pedofil, a takto dopadol chudák. No, jedná sa o zaujímavý slasher s množstvom krvi a fajnovej erotiky, veď keď sa už treba modliť, tak prečo si pri tom nezašukať, alebo niekoho rovno nezmasakrovať. Rozmlátenie lebky, gay znásilnenie, kozičky, kundičky, pár prekvapivo odvážnych scén sa nájde. Prvý vydarený hororík v tomto roku. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Poměrně drsný, nechutný a zároveň překvapivě vzrušující horor ze světa lehkých děv poblíž motelu u rušné silnice. Tam pracuje vcelku sympatická parta, ale po nástupu nové kolegyně, jedné roztomilé a silně věřící dívenky, se začínají dít strašné věci a lidé náhle umírají.  Osobitý způsob natáčení mne ihned zaujal a příběh byl také více než solidní. Plánoval jsem proto udělit zářivé čtyři hvězdy. Finale však nelze nazvat jinak než creepy, což samozřejmě nemusí být nutně špatně, ale mimo špetky krve a poměrně hloupé počínání některých postav vlastně žádné velké uspokojení nepřinese. Proto nakonec hodnotím jako tuctovku, která rozhodně neurazí, ale zůstane lehce nad průměrem. 55% PS: Další z filmů, kde je policie naprosto neschopná. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Kdyby tu bylo více nahoty (když už něco takového točím, tak přece nabídnu víc, než jen dvoje kozy a jeden záběr na ◊ ne ?!) a přidala se jedna peprnější Gore scéna, byl bych mega spokojený. Každopádně, jedná se o dobře natočený, malý, Vánoční Horor, kdy se ke skupince prostitutek, bydlící na okraji světa v jednom motelu, přidá zbožná holčina, která nemá ale v úmyslu si něco přivydělat. Vraždy jsou hezky krvavé, atmosféra (1996) byla celkem povedená, nenudil jsem se a finále bylo zajímavý. Má to samozřejmě několik nelogických děr (nikdo nenašel mrtvé kamiońáky/řidiče ?), ale co. Top scény za mě - farář a sex s tužkou v krku. Čtvrtá hvězda za tu dlouhovlasou krásku Eden Brolin. (73. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

No páni, tak tomu teda říkám prvoligově pošahanej film! I když asi čtvrt hoďky po začátku jsem ho musel zastavit a znova se ujistit, že v anotaci vážně stojí "horror/thriller", a ne třeba "soft eroťák z produkce Playboye", nebo něco podobnýho. Tedy já osobně bych místo pipin a prsisek ještě radši viděl víc detailů Remyina očišťování jejím vytuněným krucifixem, ale to není výtka, spíš přiznání mojí zvrhlosti, možná bych taky zasluhoval být očištěn... Ale třeba "milostná" scéna s Remy a Levim je na pět pěticípých. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Len niekoľko týždňov pred natáčaním sa produkcia presunula z Oklahomy do Montany, kde prebiehal aj dej filmu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama