Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

"Koho sem to tam kruci viděl? Jak to voním zmrde? Kdo takhle mluví?" nebo "On si platí Cinemax? Já věděl že je to úchyl." Arnold je pořád borec i když už je to takovej prošedivělej dědoušek s trénovanym bicákem. Čekal sem že mi ty mladý košťata budou pít crew ale nestalo se tak a já se u toho dobře pobavil. Jenom by v dalších sezónách mohli ubrat na těch zklamávání ve vztazích drahých poloviček a přidat víc mrtvol. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zamrzí. Je to celou dobu rozkročené mezi komedií a akcí, ale často se to o tu komediální stránku snaží až moc a vyznívá to blbě. Uvítal bych více akce, která nebyla nijak špatná (ale ani tady se nebere nijak vážně). Ale i tak musím přiznat, že tam bylo několik dobrých nápadů a některé scény se povedly. Bohužel však s ohledem na propagaci a obsazení byla očekávaní velká, 3* ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi u 4. epizody jsem to vypl.... Nudné, nezaživné... Arnie si tedy zasloužil lepší sérii. Asi chtěli natočit seriálové Pravdivé lži. Bohužel se to nepovedlo. Není to vtipné a herci ve vedlejších rolích (agenti) byli trapáci. Ty jakože cool dialogy mezi agenty byly asi pro 10tileté děcka. Vztah otce a dcery taky moc nefugoval, chyběla tomu taková ta jiskra. No čekal jsem tedy víc a ne takovou stupiditu... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o Pravdivé lži po tridsiatich rokoch sa neprekvapivo vôbec nevydaril. Arnie je už starý, v akcii nevierohodný, jeho star power je skoro nulová, takže rozpočet je biedny a dočkáme sa len minima akčných scén v typickom súčasnom sterilnom CGI prevedení. Drvivý čas sa behom epizódy len nudne kecá. Snaha o humor je neúspešná. Najväčším kladom je, že to aspoň nebolo trápne. Len absolútne uspávacie. Vydržal som tri diely. Nevidím žiadny dôvod sledovať to ďalej. Neviem si predstaviť v akej polohe by bol ešte Arnie použiteľný. Ako nezničiteľný terminátor alebo neporaziteľný akčný hrdina je už neakceptovateľný. Hereckým talentom nikdy neoplýval a aby hral obyčajných chlapíkov po ňom fanúšikovia nikdy aj tak nechceli. Tak asi fakt jedine, že sa bude snažiť nájsť komediálnu polohu, v ktorej by bol vtipný. Zatiaľ sa mu to nedarí. Mne je ľúto, že nevyšiel ten westernový seriál. Jazdiť na koni, hádzať drsné pohľady a občas niekoho odprásknuť by ešte zvládol. Snáď. Ale to sa už nedozvieme. Tak čo s ním? Možno bude najlepšie jeho nové pokusy ignorovať a užívať si jeho staré klasiky. 4/10. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama