Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu působil hodně neohrabaně a lacině. Postupem času i přes hroznou vizuální stránku se mi líbili dialogy mezi Arnoldem a krásnou Moicou Barbaro - no barbarská moc není. Celkově to nebyl špatný seriál, ale druhou serii i přes otevřený konec moc nečekám. Jestli to je zbytečný seriál? asi ano. ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Arnold a ostatní mě v tomto seriálu neskonale pobavili. Kdo čekal ryze akční seriál, je zklamaný. Toto je skvělá komedie plná bráničních hlášek. Jedná se spíše o parodii na akční filmy, ačkoliv akční a zabijácké scény zde také jsou. Terminátor předvedl, že dokáže už od Dvojčat zahrát jak bravurně komedie, tak i akční filmy. A jeho ledový pohled, kterým by mohl zabíjet zde dostal hodně prostoru. Legraci jsem čekal a proto nejsem jako jiní zklamaný. Za mě komediální seriál roku. A otevřený prostor pro pokračování. ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zamrzí. Je to celou dobu rozkročené mezi komedií a akcí, ale často se to o tu komediální stránku snaží až moc a vyznívá to blbě. Uvítal bych více akce, která nebyla nijak špatná (ale ani tady se nebere nijak vážně). Ale i tak musím přiznat, že tam bylo několik dobrých nápadů a některé scény se povedly. Bohužel však s ohledem na propagaci a obsazení byla očekávaní velká, 3* ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

FUBAR se zdál být ze začátku docela fajn oddechovkou, která sice kromě Arnolda nic moc nenabízela, ale když člověk vypnul, tak se na to dalo docela v pohodě koukat. Po několika epizodách mě, ale prvotní optimismus přešel. Příběh a postavy nejsou vůbec zajímavé a jsou vlastně jen směsicí všemožných žánrových klišé. Jinak řečeno přesně víte co se tam bude dít, protože jste všechno viděli už jinde, a s největší pravděpodobností i mnohem lépe zpracované. Humoru je málo a není vůbec vtipný. Akce je taky zoufale málo a je natočená neuvěřitelně amatérsky. O nějakém napětí či zvratu nemůže být vůbec řeč. To vše v kombinaci s téměř hodinovou stopáží jednotlivých epizod z tohoto seriálu dělá ohromnou ztrátu času. Co na tom, že poslední díl nebyl úplně nejhorší a námět na další sérii se mi celkem líbil, když se nejspíš všechno vyřeší hrozně rychle a nezajímavě, stejně jako všechny cliffhangery, které nám podstrkovali v průběhu série. Za mě tedy FUBAR nedoporučuju ani jako clonu k domácím pracem. Ten seriál zkrátka nemá divákovi co nabídnout. Slabé 2* 30% PS: Pokud byste o seriálu přecijen uvažovali tak volte originální znění. Dabing má totiž absolutně příšerný překlad, který zabije většinu vtipů. Spoustu dialogů v něm na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Dabéři jsou sice vybraní dobře, ale takhle špatně udělaný překlad jsem už dlouho neslyšel. Titulky jsou přeloženy v pohodě. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla zábavička. Každý díl přinese jednu misi, která je zábavná, vtipná a ulítlá. Vždy se to odehrává ve skvělém prostředí a moc se tu nehraje na logiku. Proč taky. U tohohle se má člověk bavit. Hlavním lákadlem je samozřejmě Arnie, který, ať už chceme nebo ne, je jednoduše legenda a mě baví. Některé odkazy na jeho kulturistickou minulost pobaví, ale je potřeba se v tomto prostředí trochu pohybovat, aby vám došly. Všechny postavy tu jsou sympatické a ani se moc netlačí na pilu v případě lesbické Roo. Jednoduše příjemná oddechovka, která má co nabídnout. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama