Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krotitelům duchů se nevede nejlépe. Doktor Venkman se živí jako moderátor nudného televizního pořadu o telepatii a Raymond s Winstonem vystupují na večírcích. Jediný Egon dál zkoumá paranormální jevy. Jenže démonické síly opět vystrkují drápy. Kníže Vigo z Moldávie, jehož obraz je restaurován v newyorském muzeu, ovládne mysl dotěrného restaurátora Janoše Pohy, jehož prostřednictvím unese dvouletého syna Dany Barrettové Oscara. V kanalizaci pod městem se objeví podivný sliz, živící se negativními emocemi a také negativní emoce probouzející. A když v přístavu přistane Titanic, je definitivně jasné, že Krotitelé duchů musí opět vytáhnout do boje. Nejdůležitější bude zachránit Danino dítě, protože právě to si Vigo vybral pro své nové vtělení. Jestli se mu podaří přemístit z obrazu do těla z masa a kostí, pak se nejen New York ocitne v opravdu vážných potížích. Jenže Vigo, podporován řekou negativního slizu, je pro čtveřici hrdinů možná příliš mocný, a tak je potřeba kontrovat pořádnou dávkou pozitivní energie. Musejí se zapojit všichni Newyorčané. (TV Nova)

(více)

Recenze (351)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dodívala... Ten film mě nezklamal, potěšil, nenadchnul. Sigourney je moc fajn herečka a dobře se na ni kouká. Ostatní byli taky fajn. A nevím, čím to je, ale dvojka se mi líbila trochu více než jednička. Tyhle komedie patří k tomu lepšímu, líbí se mi to, pobaví to a hlavně, ty filmy nenudí a příjemně utíkají! ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O pokračování Krotitelů duchů se dá napsat v podstatě totéž, co o jedničce. Stejný režisér, producent i herecký tým. Velmi podobný děj a totožné publikum. Stejně jako jednička měla dvojka velmi slušný komerční ohlas, je to profesionálně udělený studiový film, kterému se dá vytknout snad jen to, že mu schází originalita prvního dílu. Celkový dojem: 70 %. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

O něco horší než první díl, ale stále hodně vtipný a se skvělým Billem Murrayem a s ostatními výbornými herci, který zůstali z prvního dílu jako Dan Aykroyd nebo Sigourney Weaver, což se v kvalitě filmu odrazilo. Možná se dal vymyslet o kousek lepší protivník než sliz, kterej se živí špatnou náladou, ale zase se tomu nemůže upřít originalita a hlavně to má zase na tu dobu skvělý triky, takže Ivan Reitman natočil další výbornej duchařskej film ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle už prostě není ono. Není to tak parádně svižné, nemá to tak skvělý náboj, něco se zde dokonce opakuje a je strašně moc vidět, jak se snažili, ale ono to nešlo. Není to povedené a skoro bych řekl, že je to až moc rychle spíchnuté. Je to škoda, protože tahle čtveřice by si rozhodně něco lepšího zasloužila. No, bohužel už na to nedojde. Určitě ne v tomhle složení. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

V určitých věcech mě to bavilo více než jednička a v určitých zase méně, v čem přesně ani sám nedokážu říct, dokážu říct jen to, že mě to určitě bavilo přibližně stejně jako jednička. A koneckonců to beru stejně jako jedničku jako nostalgický film, který určitě pustím dětem. Jak tak více přemýšlím nad tím, jak jsem tento film vnímal když jsem se koukal poprvé, tak když tam byly scény v galerii nebo muzeu, nevím teď přesně co to bylo, tak jsem měl málem nasráno v gatích z toho jak se tomu obrazu hýbaly oči, co se týče tajemné a strašidelné atmosféry, tak to určitě překonává první díl. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

Reklama

Reklama