Reklama

Reklama

Clarksonova farma - Série 2

(série)
Velká Británie, 2023, 5 h 57 min (Minutáž: 40–52 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Další rok v životě farmy Diddly Squat, kterou provozuje Jeremy Clarkson, britský nejznámější, ale nejméně kvalifikovaný amatérský farmář. Ve snaze zvýšit svůj roční zisk (loni 144 liber) diverzifikuje v podobě krav, slepic a vlastní restaurace. (Prime Video)

Recenze (21)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i ve druhé sérii patři farmařící Jeremy k tomu nejlepšímu co Amazon Prime nabízí a tohle prostě nesmí skončit. Tentokrát se sice ubralo na humoru (i když nechybí) a Jeremy je o něco menší patlal (i když samozřejmě ne vše dělá dobře), ale to bohatě vynahrazuje boj s větrnými mlýny byrokracie, které ještě "vylepšuje" místní zastupitelstvo, které si nejspíš dalo za úkol zakázat Clarksonovi úplně všechno aby ukázalo kdo tady je pánem. Upřímně doufám v nejednu další sérii protože by mi chyběl nejen pracující Jeremy, ale hlavně Kaleb a Gerladem...90% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Jeremy sa nenechal odradiť a pustil sa do svojho druhého roku farmárčenia. Ovce vymenil za kravy a zoznamuje diváka s množstvom byrokracie, ktorá asi presahuje aj tú našu, domácu. Neverila som vlastným očiam a ušiam. Tejto sérii by som dala podtitul „Pomoc a podpora britským poľnohospodárom po Brexite.“ Výborná reality show, ktorá svojim obsahom neurazí. Potešilo ma, že Jeremy má snahu vytvárať vzťahy v miestnej komunite, v zmysle – pomôž si človeče, lebo nikto iný ti nepomôže. Zisťujem, že dopestovanie lokálnych potravín je takmer nerealizovateľné a vážim si ľudí, ktorí sa o to usilujú. ()

Reklama

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boj s post Brexitovou a post Covidovou krizí, nepřejícími vesničany a vrozenou nešikovností, ale stále s humorem. Tentokrát je Kaleb občas vtipnější a pozor, u Geralda se dočkáme na konci i titulků! Velká škoda, že už další pokračování neuvidíme. Clarksonův humor a americká ultra korektnost bohužel nejdou dohromady. Tak hezký důchod Jeremy. ()

BIG.NINE.CF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada už není tak nabušená na vtípky a WTF Jeremyho situace jako první a ani není tak moc zaměřená přímo na provoz farmy. Vše se motá defakto kolem neblahého finančního dopadu na zemědělství způsobené Brexitem a spoustou nesmyslných nařízení a zákonů. A dále se zde ukáže, že když lidi nemají co dělat, tak opravdu můžou znepříjemnit život a hláška "Každá vesnice má svého blbce, ale tady jich mám rovnou šest" je opravdu na místě (bohužel 6 byl slabý odhad). Idioti jsou prostě všude. Dále smekám za hlášku ohledně splnění diverzity, co si nyní diktuje televize - negři,  buzeranti a lidi nejistí svým pohlavím. Dále Alfa 159 a "Vesnický Brad Pitt" Doufám, že 3. série nebude poslední (Jeremy sice občas dřív mluví, než přemýšlí a vznikají z toho problémy, ale to je bohužel problém dnešní takzvané demokracie a svobody slova) a dočkáme se ještě několika pokračování, protože tohle nikdy neomrzí a ruku na srdce, Gerald by nám všem chyběl! ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je neskutečné překvapení . Nečekal bych, že zrovna Jezza natočí polo dokument, který vás vnoří do problémů ostrovního zemědělství a farmaření všeobecně! Smekám. Pokud si přidáte jeho  ironické průpovídky a vrozenou negramotnost , okořeníte novou hvězdou Kalebem Cooperem budete jen žasnout jak to do sebe zapadá. Dojde Vám jak těžké je být farmářem. Asi ne jen za kanálem. Tohle je vážně pecka ! ()

Galerie (34)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama