Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor Callahan se podílel na odsouzení vlivného gangstera Loua Janera a jeho muži se ho vzápětí pokusí zabít. Harrymu se však podaří z noční přestřelky vyváznout bez zranění. Další den je mu přidělen nový parťák, Číňan Quan. Společně jsou pověřeni vyšetřováním vraždy zpěváka Johnnyho Squarese, který pravě dokončil natáčení hororu Hotel Satan pod vedením režiséra Petera Swana. Televizní reportérka Samantha Walkerová zveřejní zprávu o podivné hře, kterou hrál režisér Swan a někteří lidé z jeho štábu. Každý z nich vypracoval seznam lidí, kteří prý zemřou. Vítězem je ten, kdo uhádne nejvíce mrtvých. Na Swanově seznamu Harry najde nejen zpěváka Squerese, ale i sebe. Po dalším útoku Janerových zabijáků Harry pohrozí uvězněnému gangsterovi, že přijde o život, pokud se mu něco stane. Po dalších vraždách, jejichž oběti byly na seznamech podivné hry, si Harry uvědomí, že jde o někoho, kdo se chce režisérovi pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Inspektor s Vámi bude jistě ochotně spolupracovat." Harry, světový rekordman v hodu televizní kamerou do dálky, bude spolupracovat s tiskem? Tak to jsem si byl jistý, že tohle bude zlehka skřípat. Skřípalo, ale mě přitom stále bavilo Harryho nekompromisní provádění zákroků, seznámení s Řezníkem Hicksem, cameo Guns N' Roses i výbušné autíčko na dálkové ovládání. A kdybych nebyl pozitivně naladěný pacifista, tak bych si nyní začal psát seznam politiků, lobbistů a byznysmenů, na které by se měla zaměřit Harryho hlaveň. Naštěstí věřím v dobro a tak doufám, že si sami vezmou provaz a půjdou se zastřelit do vytunelovaného rybníka. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se téhle poslední callahanovce vyhýbal, protože jsem si kdovíproč vsugeroval, že to musí být slabota. Jenže ono je to spíš nečekaně vtipné, protože sebeironické, se zaměřením na svět filmového průmyslu, posedlost celebritami a bulvární žurnalistiku. Snad v žádném z předchozích dílů C.Eastwood tak moc nesplýval s postavou, kterou hraje (policejní inspektor na titulu obrázkového magazínu)...a parťáka mu tentokrát (po Mexičanovi a ženě) dělá Asiat. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nevim ani kolikaty uz pokracovani Drsnyho Harryho, ale opet hodne povedeny. Samozrejme to cely stoji na postave Clinta, kterej je fakt spravne drsnej, sem tam hodi nakou hlasku a jeho styl strileni je fakt dokonalej, vetsinou kazdyho sunda jednou ranou do hlavy kanonem jak hovado a ten odlitne pet metru do hajzlu. A kdyz uz zminuju Clinta, musim taky zminit Liama Neesona, kterej taky dela vicemene drsnaka a taky mu to skvele sedi. Ale ja si tenhle film stejne poustel kuli Carreymu, kterej tu je sice jen pet minut, ale jeho silenej muzikant je fakt paradni role a Carrey si ji vyditelne uziva. Jinak co se tyce samotnyho pribehu, nic moc originalniho, nicmene dostacujici a nikde se nezadrhavajici, takze tech 90 minut utece jakoby nic a ja se dobre bavil. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Co první udeří do očí je podoba Patricie Clarkson se Sondrou Locke. Clint prostě ví, jaké ženské se mu líbí. Bohužel Harry je v posledním díle unavený bez jiskry (rozvod se Sondrou byl asi velmi vyčerpávající), a přežívá jen díky neschopnosti zabijáků se do něj strefit dvěma samopaly z několika metrů. Honička ulicemi San Franciska je sice efektní, ale její zakončení je lobotomické (Harry udělá naprostou pitomost). Ovšem kdo by si pomyslel, že Liam Nesson nebude hrát do konce života intoše, ale stane se Clintovým následovníkem. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Magnum 44 k nám promlouvá už po páté a pořád je to zábava. Clint Eastwood ve své nejtvrdší roli prostě válí a celej tenhle film je super. Ani po letech to na mě nepůsobí zastarale, což je dobře. Stále je to celkem originální akorát hlavní hajzl už neni takovej psychouš, když ho srovnáte například s Andy Robinsonem. Dále je tento díl obohacen o malou leč nezapomenutelnou roli Jima Carreyho. No prostě dobrej film s občasnejma chybkama (většinou lidi co střílej na Harryho jsou uplně neschopný), ale závěrečná scéna s harpunou je naprosto dokonalá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (reich)
  • Tento film byl pro skupinu herců, kteří v té době začínali svou kariéru, příležitostí předvést svůj talent. Mezi ně patří Patricia Clarkson, Liam Neeson či Jim Carrey. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno