Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejsilnějších režisérů z Bessonovi stáje a akční buddy movie od Netflixu. Film má všechny typické neduhy netflixovské produkce, takže má mizernou akci, je minimálně vtipný, mezi ústřední dvojicí není žádná chemie a hlavně je vše tak o půl hodiny delší. Ze začátku jsem tomu ještě další docela věřil, ale po první hodině už zbylo pouze pěkné prostředí. Veliká škoda a ukázka toho, že velká volnost jinak šikovným tvůrcům škodí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Louis Letterier napálil start kvalitou a teď postupně spěje do vod totální průměrnosti. Když už i film s ultra francouzským sympaťákem Omarem Sy dokáže natočit tak, že se Vám protáčí panenky, tak je tady asi něco špatně. Průměrná francouzská akční komedie. No v porovnání s jinými francouzskými komediemi spíš podprůměrná, protože chybí vtip. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele

,,Čúraš Morseovku!"   Podarená, scenárovo deravá komédia. Šarmantný Omar Sy si opäť privyrába u Netflixu, bolo to tak aj v Lupinovi a aj tu... Herecké výkony neboli nejak oslňujúce, to je pravda. Už spomínaný deravý scénar mi miestami dosť prekážal, niekedy som mal chuť vypnúť zvuk. Príbeh a zápletka neboli naozaj zlé (občas som baštil akčné scény). Začiatok filmu ma totálne odradil od očakávaní (vlastne ani žiadne neboli...), a dal mi príjemnú facku so slovami: ,,Ty naivný hlupák." Potom prišlo jadro filmu, ktoré (už sa budem opakovať, ale zas malo diery) nebolo fakt zlé, teda až na scénu v striptíz bare a scénu kde Françoas hľadá kľúče pod autom. Hovorím, je to taká jednohubka v podobe ľahkej komédie, ktorá nejak výrazne nepracuje so scenárom či hercami. Vlastne ani neviem čo ma tu prekvapuje keď Netflix natáča predražené kraviny, kde obsadzuje divných hercov (nie že by Omar nebol štramák) a potom v novinkách na ČSFD sa dozviem že chcú prestať s takýmto typom filmov. No, ja iba môžem držať palce že raz nám možno Netflix prinesie kvalitný film. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Louis Leterrier umí lépe, ale i tak mě to neurazilo. Jedničku jsem sice přeskočil, ale v pohodě se dá zorientovat. Omar Sy a Laurent Lafitte jsou fajn dvojka, párkrát jsem se zasmál a bavilo mě to i jako kriminálka ( hodně originální a šíleně nápaditá vražda!), akce je jen průměrná a zkrácení o půl hodiny by neuškodilo, ale určitě jsem se nenudil, mě tyhle francouzské věci baví. 6/10. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože Omary Sy je populární herec, tohle se naprosto nepovedlo. Ta bouračka, ve které policie záměrně narazí do jiného auta nemůže být ničím než karikaturou, která už je přepísklá, ostatně jako celý teto film. Ano měla to být parodie se silnou kritikou a komediálními prvky. Ale bylo to především únavné, nevtipné, přihlouple rasistické a místy oplzlé a trapné. Dosledoval jsem to se vzrůstajícím odporem a tenhle odpad nikomu nepřeji. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno