Reklama

Reklama

Zase nepoužitelní

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá dvojice policajtů se musí po deseti letech dát dohromady a vyšetřit vraždu ve francouzském městě, kde to mezi lidmi vře a kde hrozí nebezpečné spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (55)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejsilnějších režisérů z Bessonovi stáje a akční buddy movie od Netflixu. Film má všechny typické neduhy netflixovské produkce, takže má mizernou akci, je minimálně vtipný, mezi ústřední dvojicí není žádná chemie a hlavně je vše tak o půl hodiny delší. Ze začátku jsem tomu ještě další docela věřil, ale po první hodině už zbylo pouze pěkné prostředí. Veliká škoda a ukázka toho, že velká volnost jinak šikovným tvůrcům škodí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Louis Leterrier umí lépe, ale i tak mě to neurazilo. Jedničku jsem sice přeskočil, ale v pohodě se dá zorientovat. Omar Sy a Laurent Lafitte jsou fajn dvojka, párkrát jsem se zasmál a bavilo mě to i jako kriminálka ( hodně originální a šíleně nápaditá vražda!), akce je jen průměrná a zkrácení o půl hodiny by neuškodilo, ale určitě jsem se nenudil, mě tyhle francouzské věci baví. 6/10. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Louis Letterier napálil start kvalitou a teď postupně spěje do vod totální průměrnosti. Když už i film s ultra francouzským sympaťákem Omarem Sy dokáže natočit tak, že se Vám protáčí panenky, tak je tady asi něco špatně. Průměrná francouzská akční komedie. No v porovnání s jinými francouzskými komediemi spíš podprůměrná, protože chybí vtip. ()

Oxyuranus 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě skvělá stylovka. Omar Sy už je takový evergreen dobrého filmu a Laurent Lafitte si zde tedy střihl roličku sice alfy ale jinak naprostého blbce, který je ale těžce sympatický. Čert vem nějakou šablonovitost a nelogičnosti, protože jednak je prostředí zvoleno super, druhak náckové nikdy nevyjdou z módy coby úhlavní padouši a třerak honička se špiclem je tak suprově vymyšlená a natočená, že jen pro ni stojí za to film vidět. Synové Chlodvíka si to jako obvykle neužijou, protože... 😁 ()

B0mb4st1c 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že to bude až takhle slabý. Příběh je velice jednoduchý a extrémě předvídatelný. Postavy klasicky stereotypní. Akčních scén mi přijde, že tam moc neni a ani nejsou nic světobornýho. Vtipný mi to nepřijde skoro vůbec. Jediný plus je tu Omar Sy, jinak asi nic. Zkouknout se to sice nechá, ale nestojí to za to. 4/10 ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama